11
Vrienden van ons theater2021-08-12T13:44:07+00:00

Vrienden van ons theater!

Vriend worden voor het seizoen 2021-2022? Ons nieuwe seizoen wordt mooier dan ooit! 

Draagt u bij met € 20,- per jaar? Dan bent u vriend van ons theater en geeft u ons een boost! U zorgt ervoor dat wij breed kunnen blijven programmeren en de ruimte kunnen blijven bieden aan artiesten in alle soorten en maten; van de allergrootste namen tot de (leukste) regionale gezelschappen.

Eind augustus 2021 valt bij al onze theaterbezoekers een brochure op de mat met het complete programma voor 2021/2022.

Word ook vriend en profiteer van diverse aanbiedingen op geselecteerde voorstellingen en word als eerste op de hoogte gehouden van nieuw aanbod in seizoen 2021/2022. Bestel via deze link uw vriendenkaart!

Corona-update

Zojuist is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat wij eindelijk weer publiek mogen ontvangen in ons theater. Hartstikke fijn! Wij staan in de startblokken om u op veilige wijze een warm welkom te heten. We moeten ons daarbij houden aan onderstaande voorwaarden:

• We verlenen toegang op vertoon van de coronapas (3G);
• Iedereen moet een vaste plaats innemen én 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
• Iedereen die zich door ons theater beweegt moet een mondkapje dragen;
• We sluiten om 22.00 uur.

Vanwege de placeerplicht op 1,5 meter kunnen wij maximaal 170 bezoekers plaatsen in onze grote zaal. De komende dagen gaan we daarom in overleg met alle artiesten en flink rekenen, puzzelen, passen en meten. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstelling waar u kaarten voor bezit zullen we telefonisch of via de mail contact met u opnemen.
Hopelijk tot gauw!

Eventuele vragen kunt u mailen naar info@theaterdestorm.nl

ge-update: 25-01-2022