11
Vrienden van ons theater2019-07-02T11:47:28+00:00

VRIENDEN VAN ONS THEATER!

Wij weten als geen ander wat podiumkunsten met je kan doen en hoe gelukkig je dit kan maken; in de zaal of juist op het toneel! Om je creativiteit te prikkelen, gedachten te verzetten, belevingswereld te vergroten of om gewoon een avondje heerlijk te ontspannen… Om dat te bereiken, ieder jaar opnieuw bij meer dan 60.000 theatergasten, bestaat ons theateraanbod uit een prachtige mix van professionals en regionale gezelschappen en talenten.

Kom lekker genieten in Theater De Storm…  Wij heten u van harte welkom!

THAT’S WHAT FRIENDS ARE FOR!

Draagt u bij met € 20,- per jaar? Dan krijgt u als allereerste de mogelijkheid om tickets te bestellen voor het nieuwe seizoen en nodigen wij u uit voor een heerlijke opening van een gloednieuw theaterseizoen.  Daarnaast ontvangt u in de loop van het seizoen een aantal aanbiedingen.

Word nu vriend voor het seizoen 2019-2020
Vriend worden? Bestel uw vriendenkaart HIER.
1 vriendenkaart per adres is voldoende om te reserveren met voorrang.

Na bestellen ontvangt u van ons een vriendenkaart. Op deze kaart staat een vouchercode. Enkel met gebruik van deze code kunt u (online) eerder kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen dan onze overige bezoekers. Let op! Kies voor e-tickets als u direct de vouchercode in uw bezit wilt hebben.

Planning uitkomen nieuwe seizoensbrochure
Vrijdag 3 mei | De nieuwe brochure valt bij onze vaste bezoekers op de mat.
Zaterdag 4 mei | Vanaf 10.00 uur start vriendenverkoop seizoen 19|20.
Donderdag 9 mei | Start vrije verkoop.

Zeker zijn van ontvangst brochure?
Indien u zeker wilt weten of u op de verzendlijst van de nieuwe brochure staat? Mail dan uw adresgegevens naar info@theaterdestorm.nl. U de theaterbrochure vanaf 3 mei ook bij ons ophalen.