11
Bedrijfsuitjes2019-10-17T12:42:15+00:00

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een inspirerende en originele avond uit met uw collega’s in de Oost Achterhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

MIX & MATCH | Al onze voorstellingen kunt u (vanaf 10 personen) upgraden met diverse culinaire arrangementen in alle prijsklassen. Een heerlijk diner of buffet, koffie met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling óf een afterparty met drankjes en bittergarnituur…

100% ORIGINALITEIT | Wist u dat er zelfs cabaretiers zijn die een cabaretprogramma (over uw bedrijf) op maat maken? Wij hebben connecties met alle grote impresariaten en artiestenbureaus in Nederland. Denk groot, want mogelijkheden te over!

Contact

Wilt u meer informatie of alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend een aanvraagformulier in of maak een afspraak.

Corona-update

Zojuist is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat wij eindelijk weer publiek mogen ontvangen in ons theater. Hartstikke fijn! Wij staan in de startblokken om u op veilige wijze een warm welkom te heten. We moeten ons daarbij houden aan onderstaande voorwaarden:

• We verlenen toegang op vertoon van de coronapas (3G);
• Iedereen moet een vaste plaats innemen én 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
• Iedereen die zich door ons theater beweegt moet een mondkapje dragen;
• We sluiten om 22.00 uur.

Vanwege de placeerplicht op 1,5 meter kunnen wij maximaal 170 bezoekers plaatsen in onze grote zaal. De komende dagen gaan we daarom in overleg met alle artiesten en flink rekenen, puzzelen, passen en meten. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstelling waar u kaarten voor bezit zullen we telefonisch of via de mail contact met u opnemen.
Hopelijk tot gauw!

Eventuele vragen kunt u mailen naar info@theaterdestorm.nl

ge-update: 25-01-2022