14
Bedrijfsuitjes2019-10-17T12:42:15+00:00

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een inspirerende en originele avond uit met uw collega’s in de Oost Achterhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

MIX & MATCH | Al onze voorstellingen kunt u (vanaf 10 personen) upgraden met diverse culinaire arrangementen in alle prijsklassen. Een heerlijk diner of buffet, koffie met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling óf een afterparty met drankjes en bittergarnituur…

100% ORIGINALITEIT | Wist u dat er zelfs cabaretiers zijn die een cabaretprogramma (over uw bedrijf) op maat maken? Wij hebben connecties met alle grote impresariaten en artiestenbureaus in Nederland. Denk groot, want mogelijkheden te over!

Contact

Wilt u meer informatie of alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend een aanvraagformulier in of maak een afspraak.

Deurdonderen diner nu in de verkoop!

Wil je graag samen met tickets voor het Steengroeve theaterspektakel 2024 'Deurdonderen' je plekje voor het diner boeken? Dat kan nu. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een driegangen menu (59,50 euro p.p. incl consumpties) op een dondersmooie locatie. Bekijk hier de menu's.