10
Bedrijfsuitjes2019-10-17T12:42:15+00:00

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een inspirerende en originele avond uit met uw collega’s in de Oost Achterhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

MIX & MATCH | Al onze voorstellingen kunt u (vanaf 10 personen) upgraden met diverse culinaire arrangementen in alle prijsklassen. Een heerlijk diner of buffet, koffie met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling óf een afterparty met drankjes en bittergarnituur…

100% ORIGINALITEIT | Wist u dat er zelfs cabaretiers zijn die een cabaretprogramma (over uw bedrijf) op maat maken? Wij hebben connecties met alle grote impresariaten en artiestenbureaus in Nederland. Denk groot, want mogelijkheden te over!

Contact

Wilt u meer informatie of alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend een aanvraagformulier in of maak een afspraak.

Geen theaterprogramma tot 15 december

Tijdens de persconferentie op 17 november werd bekend dat de maximale groepsgrootte voor theaters tot in ieder geval medio december 30 personen per zaal is.

Wat betekent dit voor ons programma

Helaas is spelen voor 30 gasten voor bijna geen enkele artiest haalbaar. Daarom worden alle voorstellingen tot 15 december verplaatst.

Ook heeft de grote onzekerheid - het niet zeker weten wanneer je kunt spelen en voor hoeveel mensen - consequenties voor het programma vanaf januari.

Al onze gasten met kaarten voor voorstellingen die om bovenstaande reden worden verplaatst krijgen hierover persoonlijk bericht via e-mail.

Op de webpagina: Coronavirus ziet u een overzicht en de actuele stand van zaken van ons hele programma dit seizoen.

We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk alsnog te mogen ontvangen.

ge-update: 18-11-2020: 9.45 uur