13
Mondriaankaart2022-05-10T13:45:05+00:00

Nieuw! De Mondriaankaart

De Mondriaankaart introduceren wij dit seizoen voor het eerst. Met de Mondriaankaart kunt u voor slechts €115 onbeperkt genieten van alle professionele theatervoorstellingen in onze Mondriaanzaal. En dat een heel theaterseizoen lang!

In de Mondriaanzaal, onze kleine zaal, programmeren wij ieder seizoen een gevarieerd programma. Dit is dé plek waar talent een podium krijgt, maar ook bekende artiesten u in intieme setting verrassen met de mooiste voorstellingen.

Mondriaankaarthouders kunnen vanaf de eerste dag van een nieuwe maand 1 ticket per voorstelling boeken voor voorstellingen van de maand daarop. Pas als u tickets geboekt hebt, bent u verzekerd van toegang tot de voorstelling.

Ja, ik wil een Mondriaankaart
Tickets boeken

Op de eerste dag van elke maand ontvangt u van ons een e-mail met daarin een overzicht met de te boeken voorstellingen van de maand erop. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u op 2 manieren uw ticket(s) bestellen:

Online

Op onze website bestelt u uw ticket(s) voor een voorstelling in de Mondriaanzaal. Tijdens het bestellen kiest u voor prijstype ‘Mondriaankaart 22/23’ en voert u de vouchercode in die op uw Mondriaankaart staat. De code kunt u te allen tijde inzien in uw Mijn Theater omgeving. Na afronden van uw bestelling zijn uw e-tickets direct beschikbaar.

Theaterkassa

De theaterkassa is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10:00-13:00 uur. Vanaf de eerste dag van de maand kunt u uw ticket hier boeken. (Als de eerste dag van de maand in het weekend valt dan kunt u de eerstvolgende dinsdag uw tickets aan de balie bestellen.)

Vrienden van ons theater

Als vriend van Theater De Storm koopt u de Mondriaankaart voor slechts €95,- (i.p.v. € 115,-).

Ik ben vriend en wil de Mondriaankaart voor €95,-

Bent u nog geen vriend? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De vriendenkaart kost € 25,- per jaar en geldt voor 2 personen.
  • Met een vriendenkaart kan één Mondriaankaart met korting aangeschaft worden (€95,- ipv € 115,-).
  • De vriendenkaart seizoen 2022/2023 kan gedurende het hele seizoen aangeschaft worden en is geldig t/m 31 mei 2023.
  • De vriendenkaart wordt niet automatisch verlengd.
  • Door vriend te worden geeft u toestemming om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van bijboekingen, speciale aanbiedingen en activiteiten voor vrienden.
Meer info vriendenkaart