15
Mondriaankaart2023-09-29T15:28:33+00:00

De Mondriaankaart

De Mondriaankaart introduceerden wij afgelopen seizoen voor het eerst, en met succes! Daarom kunt u ook aankomend seizoen (23/24) weer een Mondriaankaart bij ons kopen.

Met de Mondriaankaart kunt u voor slechts €125 onbeperkt genieten van alle professionele theatervoorstellingen in onze Mondriaanzaal. En dat een heel theaterseizoen lang!

In de Mondriaanzaal, onze kleine zaal, programmeren wij ieder seizoen een gevarieerd programma. Dit is dé plek waar talent een podium krijgt, maar ook bekende artiesten u in intieme setting verrassen met de mooiste voorstellingen.

Mondriaankaarthouders kunnen vanaf de eerste dag van een nieuwe maand 1 ticket per voorstelling boeken voor voorstellingen van de maand daarop, mits er nog beschikbaarheid is. Pas als u tickets geboekt hebt, bent u verzekerd van toegang tot de voorstelling.

Tickets boeken

Op de eerste dag van elke maand ontvangt u van ons een e-mail met daarin een overzicht met de te boeken voorstellingen van de maand erop. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u op 2 manieren uw ticket(s) bestellen:

Online

Op onze website bestelt u uw ticket(s) voor een voorstelling in de Mondriaanzaal. Tijdens het bestellen kiest u voor prijstype ‘Mondriaankaart 23/24’ en voert u de vouchercode in die op uw Mondriaankaart staat. De code kunt u te allen tijde inzien in uw Mijn Theater omgeving. Na afronden van uw bestelling zijn uw e-tickets direct beschikbaar.

Theaterkassa

De theaterkassa is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tussen 10:00 en 12:00 uur. Vanaf de eerste dag van de maand kunt u uw ticket hier boeken. (Als de eerste dag van de maand in het weekend valt dan kunt u de eerstvolgende dinsdag uw tickets aan de balie bestellen.)

Vrienden van ons theater

Als vriend van Theater De Storm koopt u de Mondriaankaart voor slechts €115,- (i.p.v. € 125,-).

Bent u nog geen vriend? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De vriendenkaart kost € 25,- per jaar en geldt voor 2 personen.
  • Met een vriendenkaart kan één Mondriaankaart met korting aangeschaft worden (€115- ipv € 125,-).
  • De vriendenkaart seizoen 2022/2023 kan gedurende het hele seizoen aangeschaft worden en is geldig t/m 31 mei 2023.
  • De vriendenkaart wordt niet automatisch verlengd.
  • Door vriend te worden geeft u toestemming om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van bijboekingen, speciale aanbiedingen en activiteiten voor vrienden.

Controle

De Mondriaankaart is persoonsgebonden, daarom kunnen theaterkaartjes niet zo maar doorgegeven worden aan derden. Om misbruik te voorkomen controleren we aan de deur steekproefsgewijs uw tickets met uw identiteitsbewijs. Bij een gecombineerde Mondriaankaartboeking (2 personen op 1 adres), moet in ieder geval één persoon zich kunnen identificeren.

Kun u niet komen? Laat het ons weten

Het is niet gewenst om voorstellingen te reserveren als u nog niet zeker weet of u komt. Gun anderen ook een plek en de artiest een volle zaal, en reserveer alleen voor de voorstellingen waar u zeker bij aanwezig zult zijn. Kunt u onverwachts toch niet komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw af te melden bij de theaterkassa.