11
Founders, Stormgenoten & Sponsoren2021-12-10T12:37:16+00:00

Wij zijn erg trots de volgende organisaties tot onze Stormgenoten, Founders & Sponsoren te mogen rekenen.

Vandaag de dag hebben we meer dan 300 activiteiten, waarvan 100 professionele voorstellingen. Jaarlijks ontvangen we meer dan 68.000 bezoekers. In de theaterwereld zijn er voortdurend ontwikkelingen. We vinden onszelf daarom keer op keer opnieuw uit; alles voor de ultieme theaterbeleving!

Hierbij vinden we enthousiast support van tientallen organisaties en particulieren uit onze regio, waarvan er velen verenigd zijn in ons culturele zakenpodium: de Stormgenoten. Zij ondersteunen ons met €1000,- per jaar. Hiermee kunnen we ieder jaar opnieuw een aansprekend programma presenteren, waar zij natuurlijk ook zelf van genieten. Stormgenoten nodigen we een aantal keer per jaar uit voor een voorstelling bij ons. Ook gaan we ieder jaar op bezoek bij een andere interessante culturele organisatie.

Wij bedanken ook onze Stormgenoten die liever niet in de spotlights staan.

Ook enthousiaste supporter worden? Neem contact op met onze directeur Ineke van Empel.

Goed om te weten! Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor heeft u fiscaal voordeel bij donaties, zowel zakelijk als particulier.

Corona-update

Zojuist is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat wij eindelijk weer publiek mogen ontvangen in ons theater. Hartstikke fijn! Wij staan in de startblokken om u op veilige wijze een warm welkom te heten. We moeten ons daarbij houden aan onderstaande voorwaarden:

• We verlenen toegang op vertoon van de coronapas (3G);
• Iedereen moet een vaste plaats innemen én 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
• Iedereen die zich door ons theater beweegt moet een mondkapje dragen;
• We sluiten om 22.00 uur.

Vanwege de placeerplicht op 1,5 meter kunnen wij maximaal 170 bezoekers plaatsen in onze grote zaal. De komende dagen gaan we daarom in overleg met alle artiesten en flink rekenen, puzzelen, passen en meten. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstelling waar u kaarten voor bezit zullen we telefonisch of via de mail contact met u opnemen.
Hopelijk tot gauw!

Eventuele vragen kunt u mailen naar info@theaterdestorm.nl

ge-update: 25-01-2022