14
Founders, Stormgenoten & Sponsoren2024-04-12T09:47:13+00:00

Onze Stormgenoten, Founders & Sponsoren

Vandaag de dag hebben we meer dan 300 activiteiten, waarvan 100 professionele voorstellingen. Jaarlijks ontvangen we meer dan 68.000 bezoekers. Mede dankzij onze Founders, Stormgenoten en sponsoren (hierna te noemen ambassadeurs) kunnen wij onze ambities waarmaken. Onze ambassadeurs helpen mee om een veelzijdige en rijke theaterprogrammering te realiseren én dragen specifiek bij aan een laagdrempelige reeks peutertheater voor Winterswijk en de wijde omgeving: de StormTROEP. Belangrijk, want daarmee kunnen we lokale en regionale jeugdtheatermakers een speelplek bieden en het publiek van de toekomst op een laagdrempelige manier kennis laten maken met theater. Samen maken we ons theater mooier dan ooit!

Seesing Flex Zaal
Trots, vereerd en bovenal verheugd zijn wij met onze nieuwe sponsor van de grote zaal. Vanaf seizoen 2023/2024 verbindt Seesing Flex zich voor 3 jaar aan ons theater. De bijdrage van Seesing Flex stelt on in staat om veel mooie voorstellingen naar de Achterhoek te halen. Zo ook kleinere voorstellingen, waardoor er voor elk wat wils is en we daarmee positief kunnen bijdragen aan het woon- en leefgeluk in de regio.

Stormgenoten
Van de tientallen organisaties en particulieren uit onze regio, zijn er velen verenigd in ons culturele zakenpodium: de Stormgenoten. Zij ondersteunen ons met een bedrag vanaf € 1.000,- per jaar. Stormgenoten nodigen we een aantal keer per jaar uit voor een voorstelling bij ons theater.Wij bedanken ook onze Stormgenoten die liever niet in de spotlights staan.

Wilt u zich ook aan ons theater verbinden en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met onze directeur Marijt Helmink.

Goed om te weten! Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor heeft u fiscaal voordeel bij donaties, zowel zakelijk als particulier.