16
Founders, Stormgenoten & Sponsoren2022-12-09T14:21:22+00:00

Wij zijn erg trots de volgende organisaties tot onze Stormgenoten, Founders & Sponsoren te mogen rekenen.

Vandaag de dag hebben we meer dan 300 activiteiten, waarvan 100 professionele voorstellingen. Jaarlijks ontvangen we meer dan 68.000 bezoekers. Mede dankzij onze Founders, Stormgenoten & Sponsoren kunnen wij onze ambities waarmaken. Onze ambassadeurs helpen mee om een veelzijdige en rijke theaterprogrammering te realiseren én dragen specifiek bij aan een toegankelijke jeugdprogrammering voor Winterswijk en de wijde omgeving. Belangrijk, want daarmee kunnen we lokale en regionale jeugdtheatermakers een speelplek bieden en het publiek van de toekomst op een laagdrempelige manier kennis laten maken met theater. Samen maken we ons theater mooier dan ooit!

Van de tientallen organisaties en particulieren uit onze regio, zijn er velen verenigd in ons culturele zakenpodium: de Stormgenoten. Zij ondersteunen ons met een bedrag vanaf €1000,- per jaar. Stormgenoten nodigen we een aantal keer per jaar uit voor een voorstelling bij ons theater.

Wij bedanken ook onze Stormgenoten die liever niet in de spotlights staan.

Wilt u zich ook aan ons theater verbinden en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met onze directeur Marijt Helmink.

Goed om te weten! Wij hebben een ANBI-status. Hierdoor heeft u fiscaal voordeel bij donaties, zowel zakelijk als particulier.

Gewijzigde openingstijden theaterkassa 

Vanaf 1 januari 2023 wijzigen de openingstijden van onze theaterkassa; vanaf dan zijn we iedere dinsdag, donderdag en vrijdag geopend en telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur én een uur voor aanvang van een voorstelling.