Rotary Legodag

Kom ook naar deze gezellige Legodag woensdag 1 maart 2017 - uur


Rotary Winterswijk organiseert een LEGO dag in ons theater! Een truck vol met LEGO komt naar De Storm, met uiteraard heel veel bouwsteentjes en platen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Hiervoor is een aparte Super DUPLO hoek ingericht, waar kinderen onder begeleiding van hun ouders mogen spelen. Voor (groot)ouders is er de mogelijkheid om vanaf de 1e verdieping in de feestzaal de bouwverrichtingen van hun kind te zien.

Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen om 10u, 11u, 12u, 13u, 14u of 15u, deelnemen aan een bouwwedstrijd. Ieder uur beoordeelt een jury de bouwwerken, waarbij natuurlijk leuke prijsjes te winnen zijn.

Entree & bestellen
De entree is op deze dag voor iedereen € 2,-. Deelnemende kinderen (dus kinderen die ook aan de bouwwedstrijd meedoen) betalen € 5,-.  Als u kaarten koopt voor de Legodag via onze site dan kiest u de tijd van de bouwwedstrijd. In dat uur kan uw kind echt bouwen. U bent uiteraard vrij om eerder binnen te komen/langer te blijven. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan Pax Kinderhulp.

Bestel hier uw tickets!
Door de tijd te kiezen waarop uw kind aan de bouwwedstrijd mee wilt doen kunt u online tickets kopen. Voor bouwende kinderen kiest u de prijssoort: deelnemer (is 5,-), bezoekers die niet bouwen betalen 2,-.
10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur
13.00 uur
14.00 uur
15.00 uur

Meedoen aan de bouwwedstrijd

Per uur kunnen 100 kinderen meedoen aan de bouwwedstrijd. Kaartjes kunt u ook kopen bij de theaterkassa van De Storm, deze is open van di. t/m vr. tussen 10u en 14u.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant