Nederpop All Stars

Onvervalst genieten van pop in je moerstaal

Gesloten zaterdag 9 december 2017 - 20.15 uur


Dit concert komt wegens ziekte te vervallen. Wij proberen op dit moment alle bezoekers van deze voorstelling persoonlijk op de hoogte te stellen.


De jaren ’80 waren de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek met bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel. Die tijd herleeft nu in het theater met dit concert, uitgevoerd door een band met door de wol geverfde muzikanten. Zij nemen u mee op een muzikale roadtrip langs 
legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg. U wacht een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek en recente poppareltjes, mede vertolkt door de winnaar van de zangcontest, die de band onlangs uitschreef in samenwerking met Radio100% NL.

Zang: Stefan de Kogel
Drums: Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel)
Bas: Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen: Marco Hoogland (o.a. Alderliefste)

Speciale gasten:
Zang en toetsen: Henk Temming (Het Goede Doel)
Zang en gitaar: Erik Mesie (Toontje Lager)I LOVE Music Cocktail
Deze voorstelling valt in de I LOVE Music Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het I LOVE Music Cocktail aanbod? Dan  betaalt u het gereduceerde tarief van € 22,50 p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant