Nasrdin Dchar

DAD (Try Out)

Geannuleerd woensdag 1 maart 2017 - 20.30 uur


Wegens ziekte wordt deze voorstelling verplaatst naar 5 oktober 2017. Bezoekers van dit programma krijgen hierover persoonlijk bericht.

Nasrdin Dchar wordt vader. Nog negen maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven? In deze tijd? Zijn aanstaande vaderschap is een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen aan zijn kind?

Deze acteur speelt met een hoge mate van energie. De energie van een aanstaande vader die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn nageslacht ter wereld laat komen.Meer informatie op http://www.nasrdindchar.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant