Muzikale Zondagochtend

Harmonieorkest en slagwerkgroep Excelsior Winterswijk

Gratis (geen kaartverkoop) zondag 17 juni 2018 - 11.00 uurHeerlijk genieten van prachtige muziek, dat is de ‘Muzikale zondagochtend’ uitgevoerd door het harmonieorkest en de slagwerkgroep van Muziekvereniging Excelsior. De slagwerkgroep geeft u onder andere een inkijkje in de cultuur van de eerste bewoners van het Australische continent met het werk ‘Aboriginal Dreams’. Daarnaast nemen de slagwerkers u mee naar middeleeuwen, naar het verhaal van de heldhaftige Koning Arthur met het muziekstuk met de naam van zijn magische zwaard: ‘Excalibur’. 

Het harmonieorkest speelt zowel sfeervolle muziek zoals het prachtige klankstuk ‘October’, maar ook spektakel muziek zoals het bombastische ‘Battle of the Atlantic Suite – 1943’. Bovendien begeleidt het orkest twee solisten. Hoboïst Majbritt Westhoff speelt uitdagende muziek van de Amerikaanse componist Philip Parker. Hoornist Wesley Wolters speelt het aansprekende en filmische muziekstuk ‘Cape Horn’.

Komt u genieten van prachtige muziek tijdens de ‘Muzikale zondagochtend’. Iets lekker bij de koffie krijgt u aangeboden door Excelsior en Bakkerij ter Weme. De toegang is gratis.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant