Johan Derksen

en de Pionies van de Nederpop

donderdag 9 november 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 25,00) I LOVE Music Cocktail (€ 22,50)

Natuurlijk kent u Johan Derksen als flamboyante voetbalanalist bij RTL, maar wist u dat zijn echte passie eigenlijk muziek is? Johan groeide op in de sixties met The Beatles en The Rolling Stones. In de slipstream hiervan ontstonden ook in Nederland nieuwe groepen met een totaal andere muziekcultuur.

Voor het televisieprogramma ‘Derksen on the Road’ ging hij op zoek naar de zangers die een halve eeuw geleden de hitparades aanvoerden. Die bleken nog steeds uitstekend bij stem te zijn. Daarom gaat hij met de Haagse band The Clarks en de legendarische zangers van: The Golden Earrings (Frans Krassenburg), The Shoes (Theo van Es), Johnny Kendall and the Heralds (Johnny Kendall) en The Motions (Rudy Bennett) de oude fans weer opzoeken met deze theatertour!

Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. Deze bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.


I LOVE Music Cocktail
Deze voorstelling valt in de I LOVE Music Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het I LOVE Music Cocktail aanbod? Dan mag u bij uw bestelling kiezen voor de prijssoort I LOVE Music en betaalt u het gereduceerde tarief van € 22,50 p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod.CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant