Harrie Jekkers en Klein Orkest

Later is allang begonnen en vroeger komt nog één keer terug (Try Out)

donderdag 30 november 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 27,50)

Harrie Jekkers keert nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Voor hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de popgroep Klein Orkest. En de hits van destijds kent u zeker nog wel: ‘Later is allang begonnen’, ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’, ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP ‘Roltrap naar de Maan’, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

In dit muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest laat Harrie Jekkers vroeger nog één keer terugkomen. Op cabareteske wijze vertelt hij over het ontstaan en einde van de band. Hierbij wordt hij begeleid door de twee oorspronkelijke bandleden Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Dit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt. Klik hier voor meer info over  (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.

Klik hier als u al voorstellingskaarten heeft en alleen het dinerarrangement wilt bijboeken.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant