Fingerstyle gitarist Mart Hillen in Concert

Doopsgezind Kerkje

Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.
U kunt zich inschrijven voor deze wachtlijst via dit formulier.
zondag 28 mei 2017 - 17.00 uurIn mei 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage! Tijdens de finale riep Juul Diteweg (juryvoorzitter en directeur van het ArtEZ Conservatorium hem uit tot 'ambassadeur van de gitaar'. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Zijn wens? Het maken van een eigen concert.

Deze wens komt uit, en hoe!
Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen werkte hij de afgelopen maanden aan een prachtig soloprogramma. Op zondag 28 mei geniet u in Het Doopsgezind Kerkje van zijn grandioze gitaarspel dat hij verbindt met mooie persoonlijke verhalen. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze getalenteerde muzikant!

On Stage met Tommy Emmanuel én bij 3fm
Want getalenteerd is hij zeker. In Amsterdam heeft hij zich namelijk opnieuw bewezen bij de Fingerstyle Academy Awards. Van alle gitaristen werd hij als winnaar gekozen en stond hij op het podium met zijn grote voorbeeld Tommy Emmanuel! Ook Giel Beelen werd enthousiast na het horen van zijn gitaarspel en zo was Mart ook al bij 3fm te horen.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant