14
Theaterliefde2023-02-13T16:42:45+00:00

Theaterliefde! 1+1

1 en 1 is twee. Alleen is maar alleen.

Het is fijn om aandacht te hebben voor en om te kijken naar elkaar. Om liefde, plezier, vertier, maar soms ook leed te kunnen delen. Daar denken onze duo-artiesten hetzelfde over. Samen delen ze het plezier, het lachen, de spanning, de podiumkunst en de nabeschouwing. En wij… wij delen onze theaterliefde graag met jou!

Dat maakt de cirkel weer rond.

Koop daarom op Valentijnsdag – dinsdag 14 februari 2023 – één kaartje voor een voorstelling van een van onze duo’s en krijg de tweede van ons er gratis bij*.

Voor jouw geliefde, of voor iemand die je lief is. #theaterliefde

Bekijk hieronder welke voorstellingen meedoen!

Bloodbitches

15 FEBRUARI 2023

NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD

Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: entertainment van de hoogste duikplank. Na het succes van Gods Wegen, wat haar bekroning vindt in het verschijnen van het literaire manifest Make Women Come, gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst…

Peter Heerschop & Viggo Waas

9 MAART 2023

ER GAAT NOG IETS HEEL MOOIS GEBEUREN

Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen ze nog meer noodzaak om op te treden. En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Het grote race circus

17 FEBRUARI 2023

Rob Kamphues en Tom Coronel

Anderhalf uur lang vermaken de twee mannen de echte Formule-1-liefhebber met verhalen en anekdotes, tot de avond uit de bocht vliegt. Natuurlijk gaat het ook weer over Max. Waarom is Max zo goed, is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?

Yentl & De Boer

18 MAART 2023

MODDERKRUIPERS

Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. 

Beth & Flo

24 FEBRUARI 2023

NIET WAT JE DENKT

Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang.

Steven & Jamie Kazan

20 APRIL 2023

HE HALLO

In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razendpopulaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun live-show: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!

*Let op! Per voorstelling zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld. Op = op! Dit is een eenmalige actie; tickethouders hebben niet het recht om de korting met terugwerkende kracht te ontvangen. 

Deurdonderen diner nu in de verkoop!

Wil je graag samen met tickets voor het Steengroeve theaterspektakel 2024 'Deurdonderen' je plekje voor het diner boeken? Dat kan nu. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een driegangen menu (59,50 euro p.p. incl consumpties) op een dondersmooie locatie. Bekijk hier de menu's.