15
Nationaal Theaterweekend2023-11-16T10:21:33+00:00

Wij doen mee aan het Nationaal Theaterweekend!

26, 27, 28  januari 2024

In het Nationaal Theaterweekend viert Nederland het theater. Ook wij vieren mee met een aantal voorstellingen voor een zacht prijsje.
In het weekend van 26, 27 en 28 januari 2024 geniet je voor slechts €10,- (of minder!) van een voorstelling naar keuze.

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van een heerlijke avond theater. Bekijk hieronder ons aanbod en boek snel je voorstelling, want het is feest!

We hebben zin om je te zien!

The Dubliners Experience

Zaterdag 27 januari 2024 – 20.15 uur
€ 10,00

THE SONGS AND STORIES OF THE DUBLINERS

Vier de erfenis van de pioniers van de populaire folk, The Dubliners, met een onvergetelijke muzikale hommage rechtstreeks uit Dublin: “The Songs And Stories of The Dubliners”. De getalenteerde muzikanten van The Dubliners Experience brengen de originele line-up van RONNIE DREW, LUKE KELLY, BARNEY McKENNA, CIARAN BURKE en JOHN SHEEHAN tot leven, met exact dezelfde bezetting als weleer. Hierdoor wordt de uitvoering van de liederen en de zang nagenoeg identiek aan de originele performances van The Dubliners. Authentieker kan bijna niet.

Percossa (5+)

Zondag 28 januari 2024 – 11.00 uur
€ 7,50 incl. entree Winterdrums 

KEES

Kees woont in een oud huis, samen met zijn ouders maar die zijn er bijna nooit. Die hebben het veel te druk met werken en Kees is vaak alleen. Maar dat geeft niks want Kees heeft een geweldige fantasie. Op zijn kamer bouwt hij de meest fantastische hutten, tekent hij gekke cartoon figuren of verzint hele verhalen over ridders, kastelen en rovers.

Soms, als hij nog wakker in zijn bed ligt, wordt hij weleens bang. Hij hoort hij zijn ouders beneden praten over het nieuws op tv of over ruzies op het werk. Omdat hij het allemaal niet begrijpt, begint hij met zijn ongeremde fantasie deze verhalen aan elkaar te knopen tot grote onoverwinnelijke monsters, die zijn wereld binnen willen dringen…

Kees is een muzikale feel good voorstelling waarin je ontdekt dat je 100 verschillende manieren hebt om met je angsten om te gaan.

Winterdrums

Zondag 28 januari 2024 – 12.00 uur
€ 5,00 

MUZIEKVERENIGING EXCELSIOR I.S.M. INTERDRUM

Op zondagmiddag 28 januari 2024 organiseren Slagwerkspeciaalzaak Interdrum en Muziekvereniging Excelsior het grootste slagwerkfestival van Nederland: Winterdrums. Het slagwerkfestival dat begon met vier deelnemers in de kleine zaal van Theater de Storm, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots slagwerkfestijn. De optredens vinden plaats op meerdere podia door het hele theater, waardoor vanaf 12.00 uur sprake is van een non-stop programma. Het wordt wederom een middag vol spectaculair en veelzijdig slagwerk.

Het slagwerk kent een enorme diversiteit aan instrumentarium. De muziekstijlen zijn erg gevarieerd; van melodisch tot ritmisch en van intiem tot bombastisch. Het plezier en de passie voor slagwerk staat deze middag voorop en dat laten alle deelnemers dan ook graag aan u horen. Voor iedere slagwerkliefhebber in de regio is deze middag een absolute must!