12
Nationaal Theaterweekend2023-01-14T23:25:43+00:00

Wij doen mee aan het Nationaal Theaterweekend!

27, 28 en 29 januari 2023

In het Nationaal Theaterweekend viert Nederland het theater. Ook wij vieren mee met een aantal voorstellingen voor een zacht prijsje.
In het weekend van 27, 28 en 29 januari 2023 geniet je voor slechts €10,- van een voorstelling naar keuze.

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van een heerlijke avond theater. Bekijk hieronder ons aanbod en boek snel je voorstelling, want het is feest!

We hebben zin om je te zien!

Marlijn Weerdenburg

27 JANUARI 2023
Verplaatst naar 8 maart

MIJN BUIK VOL VAN DE LIEFDE

Samen met haar band zingt Marlijn de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling die gaat over de essentie van het leven.

2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote  gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede.

Marlijn speelt momenteel de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Deze duizendpoot, brengt in 2022 haar album SAMEN uit. Ze schreef hiervoor met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister.

Nathalie Baartman

28 JANUARI 2023

SNAK

“Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. ‘Zoek je dan wat?’, vroeg de man met of zonder mondkap. Ik zei: ‘Ik reikhals deze dag’. Naar iets om aan te raken.

“Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht”. Nathalie

Ongekend gevoelig. Weergaloos geestig. Een avond lang genieten.

Winterdrums

29 JANUARI 2023

MUZIEKVERENIGING EXCELSIOR I.S.M. INTERDRUM

Op zondagmiddag 29 januari 2023 organiseren Slagwerkspeciaalzaak Interdrum en Muziekvereniging Excelsior het grootste slagwerkfestival van Nederland: Winterdrums. Het slagwerkfestival dat begon met vier deelnemers in de kleine zaal van Theater de Storm, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots slagwerkfestijn. De optredens vinden plaats op meerdere podia door het hele theater, waardoor vanaf 12.00 uur sprake is van een non-stop programma. Het wordt wederom een middag vol spectaculair en veelzijdig slagwerk.

Het slagwerk kent een enorme diversiteit aan instrumentarium. De muziekstijlen zijn erg gevarieerd; van melodisch tot ritmisch en van intiem tot bombastisch. Het plezier en de passie voor slagwerk staat deze middag voorop en dat laten alle deelnemers dan ook graag aan u horen. Voor iedere slagwerkliefhebber in de regio is deze middag een absolute must!