14
Liefdes Arrangementen – dit kan niet meer geboekt worden2024-02-15T11:36:49+00:00

Liefdesarrangementen. De avond voor elkaar.

Bij Theater de Storm beleef je een complete avond uit. Eet voorafgaande aan een voorstelling een heerlijk menu en ga daarna het theater in. De komende periode hebben we dan ook twee liefdesarrangementen voor je samengesteld. Leuk om zelf van te genieten of cadeau te geven – ACTIE IS VOORBIJ

Tijdens de onderstaande voorstellingsavonden kan je plaatsnemen aan onze lange tafel in de foyer, kun je gezellig een hapje eten en kun je genieten van een avond met elkaar. Neem je liefje mee, je beste vriend of vriendin, je love interest of die ene kennis die je zo na aan het hart ligt.

Per arrangement krijg je 2 voorstellingstickets, 2 diners, 2 pauzedrankjes en 2 prosecco’s (na afloop). Het arrangement op 16 februari kost 55 euro per persoon en het arrangement op 13 april kost 45 euro per persoon. Deze twee arrangementen zijn alleen te boeken tussen 9 februari en 14 februari, daarna vervalt dit prijstype weer. Wel kun je na deze periode nog een Wat Schaft De Storm diner bestellen voor 29,50 euro.

Per arrangement zijn er max 20 stuks beschikbaar (40 couverts in totaal).

Over de menu’s:

De menu’s hebben aandacht voor de lokale keuken en met oprechte gastvrijheid maken we er samen een heerlijke avond van! En het leuke is, het menu is altijd geïnspireerd door het thema van de voorstelling.

Onze huiscateraar Walter Kookt! maakt met veel plezier een menu voor je klaar geïnspireerd op de voorstelling. Walter zijn lust en zijn leven is koken. Met ruim 30 jaar keuken ervaring als kok van een klein luxe restaurant tot chef-kok voor een grote evenementen locatie. Hij wil niets liever dan je een onvergetelijke tijd bezorgen en je met een glimlach weg zien gaan.