14
Feestdagen specials2023-12-08T13:57:37+00:00

Het leukste cadeau voor onder de boom: theater!

De feestmaand is weer van start gegaan. Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Verras met een theatervoorstelling! Van een fijn theaterconcert tot toneel en van cabaret tot comedy! Ons theater heeft voor ieder wat wils! Neem snel een kijkje tussen onze verschillende voorstellingen en zoek iets moois uit! Kom je er niet uit? Kies dan voor de Podiumcadeaukaart, zodat de ontvanger zelf een keuze kan maken.

Kies je bij het afrekenen voor tickets per post, dan zorgen wij voor een mooie cadeauverpakking.

Theater De Storm. De avond voor elkaar! 

FEESTELIJKE THEATERTIPS! 

SWAN LAKE 

PIAF DE MUSICAL

NICK SCHILDER

Bubbles & Bites 

Verras jouw ouders, schoonouders, opa, oma, gastouder, hulp in de huishouding en/of andere dierbaren met een feestelijke avond naar het theater! Zoek een passende voorstelling uit en voeg daar onze Bubbles & Bites aan toe voor slechts € 15,00*. Dit arrangement bevat:

  • Twee glaasjes bubbles
  • Een heerlijke bittergarnituur

Hiermee geef je een complete avond uit cadeau.

Wil je iemand een avond theater cadeau doen, maar weet je niet welke voorstelling het beste past? Kies dan voor de Podium Cadeaukaart in combinatie met ons bubbles & bites-arrangement! De Podium Cadeaukaart verkopen wij aan onze theaterkassa.

* Het bubbles & bites-arrangement is inwisselbaar voor twee glaasjes bubbles – of een ander drankje naar keuze – en een bittergarnituur. 

.

Bestel online of bezoek onze theaterkassa

Jouw cadeau of arrangement bestel je eenvoudig online. Je voegt het bits, bites & bubbles-arrangement als extra product toe aan je bestelling. Wil je het graag mooi verpakt hebben? Kies dan voor de optie ‘kaarten per post’, dan zorgen wij dat de kaarten in een mooie cadeauverpakking naar je toekomen. Je bent uiteraard ook van harte welkom aan onze theaterkassa, dan regelen we het direct voor je!

Openingstijden Theaterkassa:

Dinsdag | 10.00 tot 12.00 uur
Donderdag | 10.00 tot 12.00 uur
Vrijdag | 10.00 tot 12.00 uur

Of een uur voor aanvang van een voorstelling, zie daarvoor ons programma

Bellen mag ook: 0543-519285
Of mail naar: kassa@theaterdestorm.nl