15
Feestdagen specials2022-12-09T08:33:12+00:00

Geef een beleving cadeau, leuk voor onder de kerstboom!

Bekijk hieronder onze jeugd & familie voorstellingen. Bij aankoop van 2 tickets of meer, ontvang je van ons een theater kijkdoos knutsel exemplaar! 

Knutsel jouw eigen theater kijkdoos!

Jouw eigen theater, dat is toch te gek! Pak een (schoenen)doos, knutselspulletjes en restmaterialen en maak jouw eigen magische voorstelling! Wie speelt de hoofdrol? Is het Kruimeltje met z’n hond Moor? Zet jij Juf Roos in de spotlights? Of wordt het dolle pret en mag iedereen in jouw voorstelling meespelen? Wij zijn razend benieuwd! Ga snel aan de slag en deel het resultaat via marketing@theaterdestorm.nl. Aan het eind van het seizoen verloten wij een verrassingspakket onder alle inzendingen.

Voor nu alvast een dik vet applaus voor jou!

De Wintergruffalo (3+)

Juf Roos (2+)

De regels van Floor (8+)

Brandweerman Sam Live

Assepoester De Musical (4+)

Een feestelijke avond naar het theater!

Bubbles & Bites voor slechts € 15,-

Verras jouw ouders, schoonouders, opa, oma, gastouder, hulp in de huishouding en/of andere dierbaren met een feestelijke avond naar het theater! Zoek een passende voorstelling uit en voeg daar onze Bubbles & Bites aan toe voor slechts € 15,00*. Dit arrangement bevat:

  • Twee glaasjes bubbles
  • Een heerlijke bittergarnituur

Hiermee geef je een complete avond uit cadeau. Deze bon kan je het hele theaterseizoen 22|23 verzilveren.

Wil je iemand een avond theater cadeau doen, maar weet je niet welke voorstelling het beste past? Kies dan voor de Podium Cadeaukaart in combinatie met ons bubbles & bites-arrangement! De Podium Cadeaukaart verkopen wij aan onze theaterkassa.

* Het bubbles & bites-arrangement is t/m 24 december te koop en inwisselbaar voor twee glaasjes bubbles – of een ander drankje naar keuze – en een bittergarnituur. Het arrangement kan t/m 30 juni 2023 verzilverd worden. 

.

Bestel online of bezoek onze theaterkassa

Jouw cadeau of arrangement bestel je eenvoudig online. Je voegt het bits, bites & bubbles-arrangement als extra product toe aan je bestelling. Wil je het graag mooi verpakt hebben? Kies dan voor de optie ‘kaarten per post’, dan zorgen wij dat de kaarten in een mooie cadeauverpakking naar je toekomen. Je bent uiteraard ook van harte welkom aan onze theaterkassa, dan regelen we het direct voor je!

Openingstijden Theaterkassa:

Dinsdag | 10.00 tot 13.00 uur
Woensdag | 10.00 tot 13.00 uur
Donderdag | 10.00 tot 13.00 uur
Vrijdag | 10.00 tot 13.00 uur

Of een uur voor aanvang van een voorstelling, zie daarvoor ons programma

☎️ Bellen mag ook: 0543-519285
? Of mail naar: kassa@theaterdestorm.nl