16
Buskaart aanvragen2020-01-17T14:56:58+00:00

Buskaart aanvragen

Voor mensen die de afdaling niet zelf kunnen maken wordt er een mindervalide busservice aangeboden. Deze kunt u aanvragen vanaf 1 februari 2020.

Hoe werkt het busvervoer? (let op! dit is anders dan voorgaande jaren).

Vanwege de steeds striktere veiligheidsmaatregelen kan er met ingang van deze Steengroeve-editie niemand bij Het Sibelco-terrein parkeren. Per avond kunnen maximaal 100 mensen met busvervoer naar beneden worden gebracht.

 • Reist u met een gezelschap waarvan er iemand slecht ter been is? Dan kunt u deze persoon afzetten bij het bedrijventerrein van De Steengroeve. Hier wordt een Kiss & Ride zone ingericht. Wanneer u naar het parkeerterrein van de steengroeve rijdt komt u automatisch langs de Kiss & Ride.
 • De mensen die bij de Kiss & Ride worden afgezet worden door onze vrijwilligers middels busvervoer naar het ontmoetingspunt beneden in de groeve gebracht.
 • Overige inzittenden rijden door naar het reguliere parkeerterrein. Beneden in Het Steengroevetheater ziet u elkaar weer bij het ontmoetingspunt en kunt u samen plaatsnemen op de tribune.
 • Omdat er maximaal 100 mensen per avond gebruik kunnen maken van het busvervoer, willen wij u vragen uitsluitend een buskaart aan te vragen indien u de afdaling écht niet zelf kunt maken.

Zijn alle personen in één auto slecht ter been?

 • Indien alle inzittenden slecht ter been zijn en gebruik moeten maken van het busvervoer, moeten wij u vragen om een chauffeur te regelen die u afzet bij de Kiss & Ride Zone (en u daar na afloop ook weer ophaalt). Tot onze spijt is parkeren bij het mindervalide-vervoer met ingang van augustus onder geen enkele voorwaarde meer mogelijk. Laat u zich afzetten door een chauffeur die de voorstelling niet bezoekt? Dan krijgt deze bij de Kiss & Ride op de avond van de voorstelling te horen om welke tijd hij u weer kan ophalen.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Nieuwe openingstijden theaterkassa

  Vanaf 1 januari 2023 wijzigen de openingstijden van onze theaterkassa; vanaf dan zijn we iedere dinsdag, donderdag en vrijdag geopend en telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur én een uur voor aanvang van een voorstelling.

  Telefoon: 0543-519285.
  Buiten deze openingstijden is de theaterkassa bereikbaar per mail: info@theaterdestorm.nl.