14
Buskaart Steengroeve Theater aanvragen2024-04-04T12:15:52+00:00

Buskaart Steengroeve Theater aanvragen

Voor mensen die de afdaling naar de groeve lastig zelfstandig kunnen maken, wordt er een busservice aangeboden.

Hoe werkt het mindervalide busvervoer?

Vanwege de steeds striktere veiligheidsmaatregelen kan er niemand op Het Sibelco-terrein parkeren. Per avond kunnen maximaal 100 mensen met het busvervoer naar beneden worden gebracht. We vragen je dan ook vriendelijk om alleen gebruik te maken van het busvervoer, indien je minder te been bent. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen die het nodig hebben kunnen helpen. 

    • Reis je met een gezelschap waarvan er iemand mindervalide is? Dan kun je deze persoon / personen afzetten bij het bedrijventerrein van De Steengroeve. Hier wordt een Kiss & Ride zone ingericht. Wanneer je naar het parkeerterrein van de steengroeve rijdt kom je automatisch langs de Kiss & Ride.
    • Nadat je deze persoon hebt afgezet, rij je zelf door naar het reguliere parkeerterrein. De mensen die bij de Kiss & Ride zone zijn afgezet, worden door onze vrijwilligers middels het busvervoer naar het ontmoetingspunt beneden in de groeve gebracht.
    • Beneden in Het Steengroevetheater zie je elkaar dus weer bij het ontmoetingspunt en kun je samen plaatsnemen op de tribune.

Omdat er maximaal 100 mensen per avond gebruik kunnen maken van het busvervoer, willen wij jullie vragen uitsluitend een buskaart aan te vragen indien je de afdaling écht niet zelf kunt maken.

Zijn alle personen in één auto slecht ter been?

  • Indien alle inzittenden slecht ter been zijn en gebruik moeten maken van het busvervoer, moeten wij je vragen om een chauffeur te regelen die jullie afzet bij de Kiss & Ride Zone (en je / jullie daar na afloop ook weer ophaalt). Laat je je afzetten door een chauffeur die de voorstelling niet bezoekt? Dan krijg je bij de Kiss & Ride op de avond van de voorstelling te horen om welke tijd de chauffeur je / jullie weer kan ophalen.


    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.