15
Buskaart aanvragen2023-10-20T08:42:51+00:00

Buskaart aanvragen

Voor mensen die de afdaling niet zelf kunnen maken wordt er een mindervalide busservice aangeboden.

Hoe werkt het busvervoer?

Vanwege de steeds striktere veiligheidsmaatregelen kan er niemand bij Het Sibelco-terrein parkeren. Per avond kunnen maximaal 100 mensen met busvervoer naar beneden worden gebracht.

  • Reist u met een gezelschap waarvan er iemand slecht ter been is? Dan kunt u deze persoon afzetten bij het bedrijventerrein van De Steengroeve. Hier wordt een Kiss & Ride zone ingericht. Wanneer u naar het parkeerterrein van de steengroeve rijdt komt u automatisch langs de Kiss & Ride.
  • De mensen die bij de Kiss & Ride worden afgezet worden door onze vrijwilligers middels busvervoer naar het ontmoetingspunt beneden in de groeve gebracht.
  • Overige inzittenden rijden door naar het reguliere parkeerterrein. Beneden in Het Steengroevetheater ziet u elkaar weer bij het ontmoetingspunt en kunt u samen plaatsnemen op de tribune.
  • Omdat er maximaal 100 mensen per avond gebruik kunnen maken van het busvervoer, willen wij u vragen uitsluitend een buskaart aan te vragen indien u de afdaling écht niet zelf kunt maken.

Zijn alle personen in één auto slecht ter been?

  • Indien alle inzittenden slecht ter been zijn en gebruik moeten maken van het busvervoer, moeten wij u vragen om een chauffeur te regelen die u afzet bij de Kiss & Ride Zone (en u daar na afloop ook weer ophaalt). Laat u zich afzetten door een chauffeur die de voorstelling niet bezoekt? Dan krijgt deze bij de Kiss & Ride op de avond van de voorstelling te horen om welke tijd hij u weer kan ophalen.

Let op: uw ingevulde formulier wordt dinsdag 24 oktober aanstaande op volgorde van binnenkomst afgehandeld en geeft dus geen garantie op een busticket. 


    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.