11
Buskaart aanvragen2020-01-17T14:56:58+00:00

Buskaart aanvragen

Voor mensen die de afdaling niet zelf kunnen maken wordt er een mindervalide busservice aangeboden. Deze kunt u aanvragen vanaf 1 februari 2020.

Hoe werkt het busvervoer? (let op! dit is anders dan voorgaande jaren).

Vanwege de steeds striktere veiligheidsmaatregelen kan er met ingang van deze Steengroeve-editie niemand bij Het Sibelco-terrein parkeren. Per avond kunnen maximaal 100 mensen met busvervoer naar beneden worden gebracht.

 • Reist u met een gezelschap waarvan er iemand slecht ter been is? Dan kunt u deze persoon afzetten bij het bedrijventerrein van De Steengroeve. Hier wordt een Kiss & Ride zone ingericht. Wanneer u naar het parkeerterrein van de steengroeve rijdt komt u automatisch langs de Kiss & Ride.
 • De mensen die bij de Kiss & Ride worden afgezet worden door onze vrijwilligers middels busvervoer naar het ontmoetingspunt beneden in de groeve gebracht.
 • Overige inzittenden rijden door naar het reguliere parkeerterrein. Beneden in Het Steengroevetheater ziet u elkaar weer bij het ontmoetingspunt en kunt u samen plaatsnemen op de tribune.
 • Omdat er maximaal 100 mensen per avond gebruik kunnen maken van het busvervoer, willen wij u vragen uitsluitend een buskaart aan te vragen indien u de afdaling écht niet zelf kunt maken.

Zijn alle personen in één auto slecht ter been?

 • Indien alle inzittenden slecht ter been zijn en gebruik moeten maken van het busvervoer, moeten wij u vragen om een chauffeur te regelen die u afzet bij de Kiss & Ride Zone (en u daar na afloop ook weer ophaalt). Tot onze spijt is parkeren bij het mindervalide-vervoer met ingang van augustus onder geen enkele voorwaarde meer mogelijk. Laat u zich afzetten door een chauffeur die de voorstelling niet bezoekt? Dan krijgt deze bij de Kiss & Ride op de avond van de voorstelling te horen om welke tijd hij u weer kan ophalen.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Corona-update

  Zojuist is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat wij eindelijk weer publiek mogen ontvangen in ons theater. Hartstikke fijn! Wij staan in de startblokken om u op veilige wijze een warm welkom te heten. We moeten ons daarbij houden aan onderstaande voorwaarden:

  • We verlenen toegang op vertoon van de coronapas (3G);
  • Iedereen moet een vaste plaats innemen én 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
  • Iedereen die zich door ons theater beweegt moet een mondkapje dragen;
  • We sluiten om 22.00 uur.

  Vanwege de placeerplicht op 1,5 meter kunnen wij maximaal 170 bezoekers plaatsen in onze grote zaal. De komende dagen gaan we daarom in overleg met alle artiesten en flink rekenen, puzzelen, passen en meten. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstelling waar u kaarten voor bezit zullen we telefonisch of via de mail contact met u opnemen.
  Hopelijk tot gauw!

  Eventuele vragen kunt u mailen naar info@theaterdestorm.nl

  ge-update: 25-01-2022