Heel Holland Lacht

Met Arijan van Bavel e.a.

vrijdag 28 februari 2020 - 20.15 uur
Entree (€ 25,00)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Niet alles is koek en ei. Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt… Arijan van Bavel brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. Deze klucht is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot... Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren Theater De Storm om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken!”, aldus Arijan. Dit resulteert zonder twijfel in een smakelijke comedy die garant staat voor een avond onbezonnen lachen.

Met: Arijan van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee.

Powered By City Wonen

Feel Good Cocktail
Deze voorstelling valt in de FeelGood Cocktail.
Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor beide voorstellingen € 47,50 p.p.  Klik hier voor het hele FeelGood Cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.Meer informatie op http://www.theatervandeklucht.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant