Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een gezellig, ontspannen, inspirerend en originele avond uit met uw collega’s in de Oost Achterhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons Winterswijkse theater heeft een groot voorstellingsaanbod en de vele mogelijke culinaire arrangementen. Wij maken uw personeelsuitje onvergetelijk!

Kies zelf een prachtige voorstelling uit en maak deze compleet met de veelzijdige culinaire mogelijkheden.
Bedrijfsuitjes

Wilt u uw collega’s verrassen met een heerlijke theateravond?


Kijk dan gerust eens rond op onze website en ontdek welke voorstelling het aller-leukst is voor uw gezelschap. Komt u er niet uit, of heeft u een interessante voorstelling gekozen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling events@theaterdestorm.nl. Want bij groepen vanaf 10 personen kunnen wij (in overleg met het gezelschap) een gereduceerd tarief aanbieden.
Wilt u uw collega’s verrassen met een heerlijke theateravond?

Upgrade uw voorstelling


Al onze voorstellingen kunt u (vanaf 10 personen) upgraden met diverse culinaire arrangementen in alle prijsklassen. Een heerlijk diner of buffet, koffie met iets lekkers voorafgaand aan de voorstelling óf een afterparty met drankjes en bittergarnituur… wij informeren u graag over de mogelijkheden. Heeft u een formeel gedeelte voorafgaand aan uw bedrijfsuitje? Dan reserveren wij voor u een aparte ruimte voor alleen uw gezelschap.
Upgrade uw voorstelling

Privévoorstelling


Wij hebben connecties met alle grote impresariaten en artiestenbureaus in Nederland. Bent u met een groot gezelschap? Dan kunnen wij samen met u een privévoorstelling inplannen. Wist u dat er zelfs cabaretiers zijn die een cabaretprogramma (over uw bedrijf) op maat maken?
Privévoorstelling

Contact


Wilt u een prijsopgaaf, heeft u hele andere wensen en wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact op met de afdeling verhuur van Theater De Storm (events@theaterdestorm.nl). Wij ontvangen u graag in ons theater!
Contact


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant