Dineren in de Steengroeve
Terug naar overzichtGenieten van een heerlijk diner op een wel heel bijzondere locatie? Je bent van harte welkom bij het pop-up restaurant in het Steengroeve Theater.
Voor dinergasten openen de poorten om 17.00 uur. Nadat je de afdaling in de steengroeve hebt gemaakt verwent onze kok Walter je met het menu van jouw keuze. Ook de consumpties zijn inbegrepen.
Je schuift gezellig aan, aan lange tafels, samen met andere gasten. Voor onze dinergasten houden we tribuneplaatsen vrij, zodat je in alle rust kunt genieten.
- Een driegangendiner incl. consumpties ( bier, fris, tafelwater en koffie na) kost € 59,50.
- Er zijn per voorstellingsdatum max. 250 couverts beschikbaar, dus wees er snel bij.
- Je kunt alleen een diner boeken als je ook een voorstellingsticket hebt.
- We hebben 4 verschillende menu’s om dieetwensen en allergieën zo goed mogelijk tegemoet te komen.
- Naast deze 4 menu’s kunnen we helaas geen specifieke dinervoorkeuren aannemen, vanwege het pop-up karakter van het restaurant.
- Alle menu’s zijn noten- en pindavrij.
Zie hieronder de menu keuze’s:
1) REGULIER MENU
Voorgerecht: Rosbief barbecue gegaard | groene kruidensla | boekweit | augurk | scharrelei | mierikswortel | brood | hummus | baharat
Hoofdgerecht: Ballotine | kip | boerenmeisjes | schinken | spätzle | spitskool | tomaatjes | dragonolie
Nagerecht: Boerenjongens | hangop | appel | bastogne koekjes | witte chocolade
2) VEGA MENU
Voorgerecht: Asperge | frisse zomerbiet | groene kruidensla | scharrel ei | bieslookdressing | brood | hummus | baharat
Hoofdgerecht: Rendang van oesterzwam | sperzieboontjes | mierikswortel | zoete aardappel | kokos
Nagerecht: Boerenjongens | hangop | appel | bastogne koekjes | witte chocolade
3) LACTOSEVRIJ MENU
Voorgerecht: Asperge | frisse zomerbiet | groene kruidensla | scharrel ei | bieslookdressing | brood | hummus | baharat
Hoofdgerecht: Rendang van oesterzwam | sperzieboontjes | mierikswortel | zoete aardappel | kokos
Nagerecht: Boerenjongens | Griekse yoghurt | appel | bastogne koekjes
4) GLUTENVRIJ MENU
Voorgerecht: Rosbief barbecue gegaard | groene kruidensla | boekweit | augurk | scharrelei | mierikswortel | brood | hummus | baharat
Hoofdgerecht: Rendang van oesterzwam | sperzieboontjes | mierikswortel | zoete aardappel | kokos
Nagerecht: Boerenjongens | hangop | appel | brownie | witte chocolade