Youp van 't Hek

Met de kennis van nu

vrijdag 14 december 2018 - 20.15 uur
Entree (€ 28,00)

De voorstellingen van Youp van 't Hek zijn uitverkocht m.u.v. enkele 'losse' plaatsen (niet naast elkaar). Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u deze online boeken (klik op bestellen).

Voor twee plekken naast elkaar kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Indien er kaarten terugkomen bellen we op volgorde de wachtlijst af. U plaatst zich op de wachtlijst door een e-mail te sturen naar info@theaterdestorm.nl met het aantal gewenste kaarten, de datum/data waarop u naar de voorstelling toe wilt en uw NAW-gegevens.

Dit is één van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf? Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij naar De Storm om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen.

Meer informatie op http://www.youp.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant