Youp van 't Hek

Met de kennis van nu

Gesloten vrijdag 14 december 2018 - 20.15 uur


Vanaf 1 mei 2018 | 10.00 uur kunt u zich via deze webpagina inschrijven voor de loting!

Dit is één van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf? Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij naar De Storm om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen.

Loting
Vanwege de enorme belangstelling voor deze voorstelling verkopen wij uitsluitend kaarten door middel van een loting. Wilt u meedoen met de loting? Schrijf u dan in door (vanaf 1 mei) rechtsboven op LOTING te klikken. U kunt al uw gegevens achterlaten en doet dan mee met de loting. U kunt met maximaal 4 kaarten per adres meeloten. Wij ontdubbelen alle adresgegevens alvorens wij loten.

De loting vindt plaats op vrijdag 18 mei. Alleen mensen die zijn ingeloot ontvangen vóór 25 mei automatisch een betaallink via e-mail. Als u géén bericht van ons ontvangt bent u niet ingeloot.

Wij loten eerst de helft van alle beschikbare tickets voor vrienden van Theater De Storm.Meer informatie op http://www.youp.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant