Winterswijks Muziek Theater

HAIR (Try Out)

woensdag 21 november 2018 - 20.15 uur
Entree (€ 27,50)

Wegens groot succes is ook deze generale repetitie van HAIR opengesteld voor publiek! 

Wanneer Claus Hooperbukowski het platteland achter zich laat om zich in de grote stad te melden voor zijn dienstplicht, begint er voor hem een onverwacht avontuur. In Central Park vindt hij aansluiting bij een hechte vriendengroep. Deze hippies relaxen en rebelleren voor wereldvrede en vrije liefde. Ze willen een onbezorgd leven voor iedereen met een gezonde planeet om door te geven aan volgende generaties. Het zijn idealen waar Claus tot nog toe geen mening over had. En dan ontdekt hij ook nog eens de geestverruimende middelen. En natuurlijk de liefde. Vooral heel veel liefde…

Met bekende nummers als ‘Aquarius’, ‘I got Life’ en ‘Let the Sunshine in’, brengt het Winterswijks Muziek Theater de swingende voorstelling ‘HAIR’. Cast en band hebben aan het podium niet genoeg; dus dompelen zij de hele zaal onder in de flowerpowertijd. Na afloop kan er gedanst worden in het theatercafé (maar alleen als je zin hebt, want ook dát is vrijheid).
Meer informatie op http://www.winmt.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant