Verliefd op Ibiza

woensdag 26 februari 2020 - 20.15 uur
Entree (€ 39,50)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Dit is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kun je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Dat doet ook de familie van het vergeten popicoon Lex. Zij worden deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden, tegen beter weten in, afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar! Maar tijdens deze hete zomer komen zij erachter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon…

Met: Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Juneoer Mers e.a.

Powered By Horen & Zien

TopTheater Cocktail
Deze voorstelling valt in de TopTheater Cocktail.
Klik hier voor meer info.Meer informatie op http://www.rep.nu

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant