Vacatures

Wil jij werken in het meest gastvrije theater van de Achterhoek?

Vacature Horecamedewerker
Per 1 september zoeken wij naar versterking van ons horecateam!
Ook studenten vanaf 17 jaar kunnen reageren op deze oproep.

Wij zoeken:
Enthousiaste en vakbekwame medewerkers die onze bezoekers een heerlijke avond uit bezorgen. Hierbij is passie voor de horeca, uitstraling en motivatie belangrijker dan opleiding.

Je bent:
Gastvrij, stressbestendig en een echte teamplayer. Ook ben je flexibel en minimaal 1 a 2 avonden per week beschikbaar (door de week en in het weekend). Er bestaat ook de mogelijkheid dat je overdag komt te werken.

In verband met de late werkzaamheden moet je wel op reisafstand van het theater wonen en beschikken over eigen vervoer (reizen met OV is geen optie).

Wij bieden:
Een geweldige werkomgeving en hele fijne werksfeer.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Mail dan je motivatie, CV en pasfoto naar horeca@theaterdestorm.nl.

====

Vacature Portier
Met ingang van september zoeken wij naar een portier.

Als portier ben jij het gezicht van De Storm, je heet iedereen hartelijk welkom, controleert de tickets en bent een aanspreekpunt voor allerhande vragen. Je werkt 2 a 3 avonden per week (als portier werk je ongeveer 2 uur per avond, deze functie kan optioneel gecombineerd worden met een horecadienst).

Wij zoeken:
Een enthousiaste, gastvrije, representatieve en flexibele collega.

Wij bieden:
Een geweldige werkomgeving en hele fijne werksfeer.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Mail dan je motivatie, CV en pasfoto naar horeca@theaterdestorm.nl.Op dit moment heeft Theater De Storm geen openstaande vacatures voor andere afdelingen. Open sollicitaties kunt u richten aan office@theaterdestorm.nl.


Vacatures


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant