VAMOS!

Lenette van Dongen e.a.

dinsdag 19 december 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 39,50) Spotlight Cocktail (€ 30,00)

Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? ‘VAMOS!’ is een musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series als ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’. Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. VAMOS! Enkeltje Spanje por favor!
 
Zonder elkaar te kennen laten drie vrouwen hun problemen achter in Nederland en vertrekken samen naar de Spaanse zon om een B&B te beginnen. Daar begint het feest, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans. En dat blijkt heel onhandig in het land waar het woord ‘mañana’ is uitgevonden, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B. Wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr) tegen het lijf lopen? Lukt het ze hun levens weer glans te geven? ‘VAMOS!’ laat gegarandeerd de Spaanse zon in ons theater schijnen!

Met: Lenette van Dongen, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Johnny Kraaijkamp jr, Soy Kroon, Joey Schalker e.a.

Spotlight Cocktail Cocktail
Deze voorstelling valt in de Spotlight Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het Spotlight Cocktail aanbod? Dan mag u bij uw bestelling kiezen voor de prijssoort Spotlight Cocktail en betaalt u het gereduceerde tarief van € 30,- p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod.

Kies uw voorstellingsdag
Voor di. 19 december klik hier.
Voor wo. 20 december klik hier.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant