Toneelvereniging TOEP

Luiwerk

zaterdag 22 juni 2019 - 21.00 uur
Bestellen vanaf 1 april (€ 17,50)

In samenwerking met molen De Bataaf presenteert Toneelvereniging TOEP: 'Luiwerk'. 
Deze openluchtvoorstelling vindt plaats in, op en rond de molen De Bataaf!
Het toneelstuk gaat over molenaar Jan die druk in de weer is met de eventuele opvolger voor zijn molen ‘De Germaan’. Wanneer zijn vrouw Kitty, na dochter Willy, van zoon Geurt bevalt, kan zijn geluk niet op. Eindelijk is zijn opvolger daar! Het gezin verkeert 18 jaar later echter in crisis, zowel privé als op economisch gebied. Wanneer blijkt dat Geurt ook nog andere ambities heeft dan het overnemen van de molen van zijn vader, zijn de rapen gaar... 

Het script voor dit unieke toneelstuk is geschreven door Theo Soontiëns.
Hij heeft het verhaal licht gebaseerd op verhalen uit het verleden. Echter is het aangevuld met zijn eigen ideeën en gaat het spel niet over de geschiedenis van molen De Bataaf. De regie is in handen van Peter Schot. 

Voorstellingen
De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 21.00 uur bij molen De Bataaf. Kaarten zijn vanaf 1 april verkrijgbaar bij Theater De Storm. Entree € 17,50.

U kunt tot 2 uur voordat de voorstelling begint online kaarten bestellen. Overige kaarten zijn te koop bij de avondkassa op het terrein zelf.Meer informatie op http://www.toep.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant