Tim Fransen

Het kromme hout der mensheid

woensdag 13 februari 2019 - 20.30 uur
Entree (€ 19,50)

In 2016 debuteerde Tim Fransen met groot succes! Er vielen superlatieven als “buitengewoon” en “de meest sprankelende cabaretvoorstelling van de afgelopen jaren”. Ook ontving hij de Neerlands Hoop 2016, dé prijs voor het grootste cabarettalent. De allerhoogste tijd dus dat ook wij kennis maken met deze cabaretkanjer!

In ‘Het kromme hout der mensheid’ maakt Tim Fransen de balans op. In welke staat verkeert onze menselijke beschaving? En waarom moeten we juist in deze tijd te rade gaan bij figuren als keizer Napoleon Bonaparte, musicus Ludwig van Beethoven en filosoof Immanuel Kant? Zijn dit helden van onze moderne beschaving of leren zij ons iets heel anders over onszelf? Tim Fransen voorziet u van alle antwoorden. En misschien zelfs van een beetje hoop…


Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de MondriaanMix. Bij afname van 4 voorstellingen uit het MondriaanMix betaalt u voor deze 4 voorstellingen 65,- p.p. Klik hier voor het aanbod en hoe u deze voorstellingen gereduceerd kunt boeken.


Meer informatie op http://www.timfransen.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant