The play that goes wrong

Hilarische, knettergekke, vette slapstick komedie!

zaterdag 21 oktober 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 32,50) Spotlight Cocktail (€ 30,00)

Dit stuk is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes! ‘The Play That Goes Wrong’ won de Best New Comedy Award, werd verkocht aan 29 landen en is sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan eindelijk de Nederlandse versie. In een frisse bewerking van Owen Schumacher met een topcast bestaande uit o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten je lachen tot de tranen je over de wangen rollen.

We zien een winkeliersvereniging die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkelt in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Eén ding is zeker: ‘The Play That Goes Wrong’ zorgt voor buikpijn. Van het lachen.


Spotlight Cocktail Cocktail
Deze voorstelling valt in de Spotlight Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het Spotlight Cocktail aanbod? Dan mag u bij uw bestelling kiezen voor de prijssoort Spotlight Cocktail en betaalt u het gereduceerde tarief van € 30,- p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod.


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Dit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt. Klik hier voor meer info over  (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.

Klik hier als u al voorstellingskaarten heeft en alleen het  dinerarrangement wilt bijboeken.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant