Tania Kross

Carmen

vrijdag 13 oktober 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 29,50) Feel Good Cocktail (€ 22,50)

Mezzosopraan Tania Kross presenteert een eigen versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’, speciaal voor haar herschreven en opnieuw gearrangeerd door Thijs Borsten, met als rode draad natuurlijk de muziek van dit meesterwerk van Georges Bizet.

De muzikaal leider combineert in zijn arrangementen de zeer bekende, nog altijd schitterende muziek van Bizet met invloeden van de flamenco, de vurige volksmuziek en dans uit de zuidelijke provincies van Spanje, waar het verhaal van Carmen zich afspeelt. Zo ontstaat een sprankelende, eigentijdse visie op het stuk, dat Tania Kross op het lijf geschreven is.

Tania Kross tekent vanzelfsprekend voor de titelrol. Zij wordt bijgestaan door de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen in de rol van Micaëla en tenor Charles Hens als Don Jose. We zien Carlos Denia, één van de beste flamenco zangers van Spanje, als toreador Escamillio in deze ‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco.

Credits: Thijs Borsten (muzikale leiding en arrangementen), Arturo Ramón (flamencogitaar), Erminia Fernandez Cordoba (flamencozang), Irene Alvarez (flamencodans), Cauldio Spieler (flamenco percussie), Jasper Somsen (contrabas), Melissa Ussery (viool), Werner Janssen (blaasinstrumenten), Ernst Munneke, Jan-Paul Grijpink (piano)


Inleiding
Om 19.15 uur is er een gratis inleiding over dit programma.
Deze mogelijkheid wordt bij het online bestellen van kaarten automatisch aangeboden als upgrade. Besluit u later gebruik te maken van de inleiding? Zou u dan een mail willen sturen naar info@theaterdestorm.nl? Dan weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer mogen rekenen.

Feel Good Cocktail
Deze voorstelling valt in de Feel Good Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan mag u bij uw bestelling kiezen voor de prijssoort Feel Good Cocktail en betaalt u het gereduceerde tarief van € 22,50 p.p. Klik hier voor het hele Feel Good Cocktailaanbod.CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant