Hartelijk welkom!


Ook namens onze Founders, Stormgenoten & Sponsoren

Honderden artiesten, professionals en regionale gezelschappen staan ieder jaar bij ons in de spotlights! Meer dan 68.000 bezoekers genieten hiervan. Met enthousiasme en ondernemingsmentaliteit zorgen wij ervoor dat onze deuren wagenwijd voor hen openstaan.

Hierbij krijgen wij enthousiast support van veel ondernemers uit onze regio. Deze maatschappelijk betrokken organisaties herkennen zich in onze missie en vinden bij ons een podium en/of netwerk.

Wilt u meer weten? Bel gerust met onze directeur Ineke van Empel. Telefoon 0543-519285 of mail haar via directie@theaterdestorm.nl.

U bent van harte welkom!

Hartelijk welkom!

Founders


Onze founders zijn onze grondleggers, de dragers, de missionairs. Zij geloofden (en geloven) in een bloeiende toekomst van cultuur in onze regio waarbij Theater De Storm het kloppende hart is. Daarom bieden wij deze stichters voor altijd een podiumplek!

Wilt u ook founder worden? Bekijk hier wie u voorgingen.

Wilt u meer weten over founderschap bij Theater De Storm? Neem dan contact op met directeur Ineke van Empel. Telefoon 0543-519285 of directie@theaterdestorm.nl.
Founders

Stormgenoten

Deze enthousiaste club cultuurliefhebbers vindt het fantastisch dat wij zoveel gezelschappen en bezoekers ontvangen in ons theater. Dit stimuleren zij met € 1000,- per jaar. En dat vinden wij dan weer fantastisch! Daarom nodigen wij hen meerdere keren per seizoen uit voor een prachtvoorstelling bij ons én een sprankelende culturele activiteit buiten ons theater.

Binnenkort ziet u  hier het programma voor de Stormgenoten voor seizoen 19|20.
Huidige Stormgenoten.
Ook Stormgenoot worden? Meld u hier aan.
Stormgenoten

Sponsoren

In regio Oost-Achterhoek zitten enorm veel creatieve ondernemers met heel eigen ideeën. Ook dat vinden wij heerlijk! Graag gaan we met hen om tafel om samen een schitterend sponsorpakket samen te stellen, waarbij het versterken van elkaars missie of uitstraling het belangrijkste doel is. Meer weten? Bel gerust met onze directeur Ineke van Empel 0543-519285 of mail via directie@theaterdestorm.nl.

Onze sponsoren
Sponsoren

Geef om cultuur


Theater De Storm heeft een culturele ANBI-status. Een ANBI is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Om als ANBI aangemerkt te worden moet een culturele instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied.
Wanneer u als donateur wilt ondersteunen met een gift, dan komt u in aanmerking voor extra belastingvoordeel. Met uw bijdrage kunnen wij dé Culturele plek van de Oost Achterhoek blijven.

Extra belastingvoordeel
Indien u kiest voor een schenking aan Theater De Storm kunt u vanwege onze ANBI-Status profiteren een extra giftenaftrek. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke giften.

Bekijk hier de uitleg over de giften en het belastingvoordeel.

Cultuur, daar geef je om

Cultuur raakt, inspireert en maakt mensen een klein beetje rijker. Nederland kent een rijke en levendige culturele sector, gebouwd op talent en doorzettingsvermogen. Cultuur mag daarom best in de spotlight staan. Want hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Dat kan een warm applaus zijn, vrijwilligerswerk of een financiële bijdrage.

Uw donatie is een bijdrage aan het culturele leven in Nederland, ook in uw omgeving. Met uw gift kunt u culturele instellingen verstevigen, u geeft hen de kans on te bouwen aan een toekomst. Cultuur raakt je en daarom geef je. Theater De Storm steunt de landelijke campagne 'Cultuur, daar geef je om', een initiatief van de Rijksoverheid in samenwerking met de cultuursector. Hier vindt u ook de geefwijzer, die u de weg wijst door de belastingregels rondom ‘geven aan cultuur’.

Bekijk hier de informatie over de ANBI-status van Theater De Storm.
Geef om cultuur


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant