Stil in mij

Ferry Doedens e.a.

donderdag 11 april 2019 - 20.15 uur
Entree (€ 25,00)

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen herkent, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen deze keer niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Dit haalt veel herinneringen naar boven en het besef dat hun leven nog maar net begonnen is. Ervaring hebben ze nauwelijks. Wat weten ze nu van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden en van ambitie en teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen... Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

Met: Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen.
Regie: William Spaaij

Na afloop van de voorstelling is er een meet-en-greet met de hele cast.

Hip&Happening Cocktail
Deze voorstelling valt in de Hip & Happening Cocktaill. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor twee voorstellingen samen  € 40,- p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.


Powered by FauvesMeer informatie op http://www.stilinmijdemusical.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant