Slagerij van Kampen

LIP/STICK

vrijdag 20 oktober 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 27,50) I LOVE Music Cocktail (€ 22,50)

Deze slagwerkgroep laat zijn veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. Van Latin tot Raï, van invloeden uit het Afrikaanse continent tot muziek uit New Orleans. De slagers zetten al deze elementen om in prachtige ritmes en onverwachte combinaties en worden daarbij terzijde gestaan door een swingende blazerssectie.

De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring!


Gratis workshop door bandleider Johan Boere om 19.15 uur
Voorafgaand aan deze voorstelling geeft de bandleider een instrumentloze workshop. Op vertoon van uw ticket kunt u hier gratis gebruik van maken. De workshop duurt ongeveer 25 minuten en is zonder instrumenten.
U hoeft hiervoor geen geoefend percussionist te zijn.
Reserveren voor de workshop is niet  verplicht, maar als u hier naartoe wilt, willen wij u vragen dit wel te mailen naar info@theaterdestorm.nl.  Dan weten wij op hoeveel mensen wij ongeveer mogen rekenen.

I LOVE Music Cocktail
Deze voorstelling valt in de I LOVE Music Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het I LOVE Music Cocktail aanbod? Dan mag u bij uw bestelling kiezen voor de prijssoort I LOVE Music en betaalt u het gereduceerde tarief van € 22,50 p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod.CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant