Sjors van der Panne

Theaterconcert 2016-2017

vrijdag 2 juni 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 21,50)

Dit programma is verplaatst van za. 25 maart naar vr. 2 juni. Bezoekers van deze voorstelling hebben hier persoonlijk bericht van ontvangen.

Zanger Sjors van der Panne, finalist van The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist hij eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren. Dit doet hij ook in de theaters, samen met zijn muzikanten. U wacht een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Deze mogelijkheid wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt.

  • Klik HIER voor meer informatie over (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.
  • Klik HIER als u al kaarten voor de voorstelling heeft en alleen de Bits, Bites & Bubbles wilt boeken. 


Meer informatie op http://www.sjorsvanderpanne.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant