Settels Roofvogelshow

Kaartverkoop via Openluchttheater zondag 9 juli 2017 - 16.00 uur


Tijdens deze geweldige roofvogeldemonstratie bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de demonstratie! De valkeniers van Settels laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels met wederzijds respect. Met hun interessante verhalen en anekdotes zult u zich geen moment vervelen.

Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels heeft de meest unieke vliegende roofvogelcollectie van Nederland. Op het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels zijn fulltime vijf beroepsvalkeniers de roofvogels aan het verzorgen en trainen. Daarnaast hebben ze ook een aantal vrijwilligers en stagiaires die mee helpen met alle activiteiten.
De rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, of de gecontroleerde felle vlucht van een havik en de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk en de geruisloze vlucht van een uil. En wat te denken van de zweefvlucht van een arend. Dit alles van zeer dichtbij meemaken, dat is de ervaring welke u gaat meemaken tijdens de roofvogel demonstratie.

Deze voorstelling vindt plaats in Openluchttheater Winterswijk (De Huininkmaat 6)
Entree | Voorverkoop € 5,-| bij Boekhandel Kramer, Wooldstraat 14, Winterswijk
Entree | Aan kassa bij openluchttheater € 5,-


Meer informatie op http://www.openluchttheaterwinterswijk.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant