Rot op met die geraniums!

Over de gouden jaren '50 en '60

donderdag 15 november 2018 - 20.15 uur
Entree (€ 25,50)

Legendarische zanger Rudy Bennett, acteur en schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit brengen deze gouden jaren opnieuw tot leven! Aan de hand van humoristische verhalen, bijzondere herinneringen, nostalgische foto’s en vooral aanstekelijke muziek gespeeld door een live-band, nemen ze u mee terug in de tijd. De rode draad in dit programma is de opstandigheid van de ‘bofkontengeneratie’ in de jaren ’50 en ’60. Wat doet deze generatie nu? Gaan zij als pensionado’s achter de geraniums zitten? Natuurlijk niet! Zij willen in beweging blijven, leuke dingen doen. Dus rot op met die geraniums en kom lekker naar het theater!

Dresscode
Als u het leuk vindt doe dan mee aan de dresscode en kom naar de voorstelling zoals u er in de jaren ‘50 of ‘60 uitzag (of uit had willen zien).

I LOVE Music Cocktail
Deze voorstelling valt in de I LOVE Music Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit het I LOVE Music Cocktail aanbod? Dan  betaalt u het gereduceerde tarief van € 22,50 p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant