René van Meurs

Ik beloof niks

donderdag 18 oktober 2018 - 20.30 uur
Entree (€ 18,50)

Eigenlijk was René van plan om vanavond exact te doen wat er van een avondje cabaretteketet verwacht mag worden: mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Maar René belooft niks. Want het ligt ook een beetje aan jullie, aan het publiek. Dus gaat hij het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid om jullie echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: jullie zijn op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze ook gelijk zijn laatste belofte… 

Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de MondriaanMix. Bij afname van 4 voorstellingen uit het MondriaanMix betaalt u voor deze 4 voorstellingen 65,- p.p. Klik hier voor het aanbod en hoe u deze voorstellingen gereduceerd kunt boeken.


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Dit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt. Klik hier voor meer info over  (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.

Op deze webpage staan filmpjes van zijn vorige show.


Meer informatie op http://www.renevanmeurs.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant