Over Theater De Storm

Of het nu een lachbui bij een cabaretvoorstelling is, een traan bij een ontroerend toneelstuk, een liedje dat nog dagenlang in je hoofd naklinkt of een gedachte die blijft sluimeren en je aan het denken zet. Wij geloven dat theater je raakt, inspireert en je altijd iets meegeeft. Theater De Storm profileert zich als "Dé Culturele Huiskamer" van Winterswijk. Een gastvrij huis waar je elkaar kunt ontmoeten. Samen genieten van een voorstelling, napraten onder het genot van een drankje. Even uit de waan van de dag stappen en nieuwe energie opdoen.

Over Theater De Storm

Missie & Visie


Theater De Storm is een culturele onderneming die zich ten doel stelt:

  • Het kwaliteitspodium te zijn voor een professioneel aanbod van (inter)nationale podiumkunsten in alle genres.
  • Een gastvrij thuispodium te zijn voor alle culturele verenigingen en organisaties uit Winterswijk en omgeving.
  • Op professionele wijze te faciliteren en/of (mede-)organiseren van evenementen en bijeenkomsten.
  • Een netwerkpartner te zijn waarin we samen met onze culturele, sociaal-maatschappelijke en zakelijke partners de culturele ontwikkeling van Winterswijk en omgeving stimuleren.
  • Een financieel beleid te voeren waarbij de continuïteit langjarig wordt gewaarborgd.
Missie & Visie

Overige Activiteiten


Daarnaast zijn onze podia uitermate geschikt voor een veelheid aan andere activiteiten. Theater De Storm is door de ligging, de ruime parkeervoorziening, de uitstekende technische en horecafaciliteiten, de flexibele inrichting van diverse ruimtes en de deskundige medewerkers bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen.

Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een modeshow, feestelijke avond of een theateravond met relaties of medewerkers?

Klik dan hier voor meer informatie.
Overige Activiteiten

Samenwerkingen

Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een waardevolle toevoeging voor het culturele veld van Winterswijk en de wijde omgeving te zijn. Naast de voorstellingen die in ons theater plaatsvinden participeren wij ook in een aantal projecten op andere locaties. Er wordt met veel partijen samengewerkt en deze rol willen wij verder uitbouwen de komende jaren. Wij werken volop mee om Winterswijk als DE gemeente van de Oost Achterhoek op de kaart te zetten.

Uitnodiging
Wilt u graag ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. Mail gerust naar marketing@theaterdestorm.nl (Marjon Teunissen) of directie@theaterdestorm.nl (Ineke van Empel).
Samenwerkingen

Panoramaschilderingen Matthijs Röling


Wie Theater De Storm eerder heeft bezocht, zal de grote wandschilderingen in de theaterzaal en feestzaal niet ontgaan. Deze wandtekeningen zijn in de periode 1996-1998 aangebracht door kunstenaar Matthijs Röling i.s.m. Anouk Martijn. De schilderwerken zijn gebaseerd op de geschiedenis van Winterswijk, het gebouw en het theater. In 1998 werden de werken opgeleverd als één van de grootste panorama schilderingen van Nederland.

Panoramaschilderingen  Matthijs Röling


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant