Nasrdin Dchar

DAD (Try Out)

donderdag 5 oktober 2017 - 20.30 uur
Entree (€ 22,50) Mondriaan Mix (€ 15,00)

Nasrdin Dchar wordt vader. Nog negen maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven? In deze tijd? Zijn aanstaande vaderschap is een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk dat voor hem is. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen aan zijn kind?

Deze acteur speelt met een hoge mate van energie. De energie van een aanstaande vader die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn nageslacht ter wereld laat komen.


Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de Mondriaan Mix. Kiest u vier voorstellingen die vallen in de Mondriaan Mix? Kies dan bij uw online bestelling voor de prijssoort Mondriaan Mix en betaal het gereduceerde tarief van € 15,- p.p. Klik hier voor het aanbod.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant