Muziekver. St. Jan Meddo

Puur St. Jan

zaterdag 20 mei 2017 - 20.00 uur
Entree (€ 10,00) t/m 12 jaar (€ 6,00)

Op deze avond houdt muziekvereniging St. Jan haar voorjaarsconcert in de MondriaanZaal van ons theater.

Deze avond staat in het teken van het orkest en het jubilerende slagwerkensemble. Het fanfare-orkest o.l.v. Gerald Roerdinkholder zal de avond openen. Mooie concertwerken staan op het programma. O.a. Dogon, De Baron of Dedem en The Fields zult u kunnen beluisteren.

Ook staat dit concert in het teken van het muzikale D-examen. Op maandag 29 mei zal Britt Wiltink haar openbare examen doen in Boogie Woogie te Winterswijk. Vanavond zal ze haar try out hebben met de nummer Sorry. Ook Michael Ros zal D-examen gaan doen, maar wat later dit jaar. Hij zal ook vanavond vast zijn nummer laten horen; Rhapsody for Flugelhorn. Britt en Michael zullen gezamnelijk het nummer Morricone Melody ten gehore brengen. Dit alles zal begeleid worden door het fanfareorkest.

Na de pauze zullen de slagwerkers het programma overnemen. Het slagwerkensemble o.l.v. Ronny Wolterink heeft dit jaar hun 50-jarig jubileum te vieren. Later dit jaar (11 november) geven ze een groots concert in de Rabobankzaal van de Storm. Deze avond zullen de heren weer laten horen wat ze in hun mars hebben met nummers als Downtown Funk en Heart of Brazil.

Later gaat het orkest haar programma vervolgen om de avond mooi af te sluiten met o.a Purple Rain en Born to be Alive.

 Wij hopen u allemaal te mogen begroeten op deze avond. De kaarten zijn te koop bij Theater de Storm. Volwassenen betalen € 10,- en jongeren t/m 12 jaar € 6,-. Aanvang van het concert is 20.00 uur.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant