Minder goed ter been?

De wandeling van het parkeerterrein de groeve in, is onderdeel van de voorstelling. Hier komt u al diverse karakters tegen die u hartelijk welkom heten in CINEMA.

Bent u slecht ter been en is de wandeling voor u niet mogelijk? Dan kunt u gebruik maken van busvervoer de groeve in. Om de doorloop te kunnen garanderen, mag u alleen gebruik maken van het busvervoer als u de wandeling echt niet kunt maken. Kunt u de wandeling niet maken, maar degene met wie u de voorstelling bezoekt wel? Dan kan de chauffeur u afzetten bij de Kiss & Ride. Onze vrijwilligers begeleiden u naar beneden. Uw chauffeur plaatst de auto dan op de reguliere parkeerplaats. Deze treft u weer bij het meeting point in de steengroeve.

Vanwege de enorme vraag buskaarten, kunt u anders dan voorgaande jaren alleen de auto parkeren bij de Sibelco (de locatie vanwaar het busvervoer start) indien u in het bezit bent van een invalidekaart óf indien u alleen de voorstelling bezoekt en de wandeling niet kunt maken.

Een buskaart kunt u aanvragen middels dit formulier of contact op te nemen met de theaterkassa van Theater De Storm. Deze is geopend en telefonisch bereikbaar van di. t/m vr. tussen 10.30u en 12.30u.

Vul dit formulier in om busvervoer aan te vragen
Voor welke dag wilt u busvervoer aanvragen?
Hoeveel buskaarten wilt u aanvragen?
Is iemand van deze mensen rolstoelgebruiker? Dan mag u dat hieronder aangeven, dit in verband met het vervoer.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant