Melk & Dadels

ROSE Stories & Daria Bukvić

woensdag 31 oktober 2018 - 20.15 uur
Entree (€ 22,50)

It’s a man’s world
Dat is wat veel mensen denken over de Marokkaanse gemeenschap. Deze voorstelling met rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices brengt daar voorgoed verandering in...

‘Melk & Dadels’ is een aangrijpend portret van Marokkaans-Nederlandse vrouwen, met verhalen die nooit eerder op een podium zijn gedeeld, maar allen authentiek, herkenbaar en met humor en overtuiging verteld. 

Met: Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui en Khadija El Kharraz Alami. Regie: Daria Bukvić (‘Nobody Home’ en ‘Othello’)


mNadia Zerouali
Nadia Zerouali is geboren en getogen in Winterswijk. Zij schreef het verhalen- en receptenboek ‘Melk & Dadels’. In haar boek openen twintig moeders niet alleen de deur naar hun keuken, maar ook naar hun hart. Ze halen herinneringen op aan hun leven in Marokko en de eerste jaren in Nederland. Geïnspireerd door de verhalen van deze eerste generatie Marokkaanse vrouwen is dit theaterstuk gemaakt.
Hip&Happening Cocktail
Deze voorstelling valt in de Hip & Happening Cocktaill. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor twee voorstellingen samen  € 40,- p.p.  Klik hier voor dit cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.
CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant