Marc de Hond

Wie bang is krijgt ook klappen

zaterdag 4 maart 2017 - 20.30 uur
Entree (€ 18,50) MondriaanMix (€ 15,00)

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In dit theaterprogramma legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen. Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in een rolstoel.


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Deze mogelijkheid wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt.

  • Klik HIER voor meer informatie over (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.
  • Klik HIER als u al kaarten voor de voorstelling heeft en alleen de Bits, Bites & Bubbles wilt boeken. 


Meer informatie op http://www.marcdehond.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant