Kerst met De Kast

& Special Guest

donderdag 14 december 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 26,50) Feel Good Cocktail (€ 22,50)

Een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie, dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!
Bij iedere show zal er een gast met de band meekomen; afgelopen jaar was dit Iris Kroes én ze nam haar harp mee!

Deze samenwerking beviel zó goed dat ook in December 2017 Iris opnieuw mee gaat ‘on tour’.
Ook nemen de heren nog de talentvolle singer/songwriter Jason Staal mee. Schrijver en componist van mooi gevonden teksten op melodieën in de stijl van Acda en de Munnik, Beatles e.a.

Een twee keer zestig minuten durend programma met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’

De heren van de Kast én hun ‘Special Guests’ hebben er zin in om ook dit seizoen samen met hun bezoekers er een onvergetelijke avond van te maken met ‘Kerst met de Kast’!

Feel Good Cocktail
Deze voorstelling valt in de Feel Good Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor beide voorstellingen € 45,- p.p.  Klik hier voor het hele Feel Good Cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant