Jubileumconcert Classic WM

Cammino Pellegrino | in de Jacobskerk

zaterdag 15 februari 2020 - 20.00 uur
Middenschip (€ 25,00) Zijkant (€ 20,00)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Het geliefde operakoor Classic WM viert in 2020 haar 10-jarig jubileum. Tijdens dit concert nemen de 60 Achterhoekse koorleden u mee naar het eindpunt van hun Pelgrimstocht naar Santiago de Compostella (ook wel Jacobsweg genoemd) in de Jacobskerk in hartje Winterswijk. 

In deze bijzondere ambiance staat elkaar ontmoeten centraal. Zo geniet u van een wonderschone muzikale ontmoeting tussen fraaie kerkelijke koorwerken en opera’s. Veel bekende werken waaronder Het Pelgrimskoor uit de ‘Tannhäuser’, ‘Lacrimosa’ en ‘Ave Verum’ van Mozart, ‘Misere mei’ van Allegri, ’Pie Jesu’ van Fauré en operawerken van o.a. Verdi, Bellini, Puccini en Donizetti komen voorbij tijdens dit concert.

Uiteraard hoopt Classic WM ook u te ontmoeten op deze plek van schoonheid en verstilling om samen dit fantastische jubileum te vieren! 

Let op! Dit concert vindt plaats in de Jacobskerk in Winterswijk.

Op deze webpagina ziet u een impressie van een ander concert van Classic WM in de kerk in Groenlo.Meer informatie op http://www.classicwm.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant