Introdans

The Battle

donderdag 16 januari 2020 - 20.15 uur
Entree (€ 24,50)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

In 2019 is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Een gedenkwaardig moment in de Nederlandse geschiedenis. Als eerbetoon maakt Introdans dit programma over strijd, kracht, energie en tot het uiterste gaan. Deze universele, tijdloze thema’s worden vormgegeven door 4 eigentijdse choreografen.

‘The Battle’ opent met het dynamische powerstuk ‘The Hunt’ van de Amerikaan Robert Battle, gedanst door 6 mannen. De Introdans-vrouwen zijn daarna te zien in een nieuwe creatie van de Spaanse choreograaf Cayetano Soto, die hiervoor samenwerkte met filmmaakster Inge Theunissen. Ook bent u getuige van de Nederlandse première van Sidi Larbi Cherkaoui’s ‘Qutb’. De vrouwenrol in dit indringende danstrio werd gecreëerd voor niemand minder dan de Russische sterballerina Natalia Osipova. ‘The Battle’ besluit met de dans ‘Missa Brevis’, een choreografie van de grootmeester van de Amerikaanse moderne dans: José Limón.

Inleiding
 Voorafgaand aan deze voorstelling is er om 19.15 uur een gratis inleiding. 
Reserveren hiervoor is gewenst. U kunt dit bij uw online bestelling aangeven.

Beau Monde Cocktail
Deze voorstelling valt in de Beau Monde Cocktail.
Klik hier voor meer info.Meer informatie op http://www.introdans.nl

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant