Huur het theater!

Bent u op zoek naar een flexibele locatie voor een vergadering, beurs, bedrijfsfeest, congres, event of jubileum? Dan heten wij u graag van harte welkom in ons theater!

Kijk voor inspiratie en mogelijkheden in onze verhuurbrochure.
Huur het theater!

Ons podium is van u!

Bent u op zoek naar een creatieve vergaderlocatie in de Achterhoek of bent u benieuwd naar de zaal verhuurmogelijkheden in dit theater van Winterswijk? Ook voor diverse evenementen zijn onze ruimtes zeer geschikt! Wij staan voor u klaar als programmeur, gastheer, technicus, regisseur en cateraar.
 
Even wat voordelen voor u op een rijtje
- ruime gratis parkeergelegenheid
- diverse maten in zalen
- cap. 1500 bezoekers

Van diner op toneel met knallende afterparty tot een voorstelling speciaal voor u op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos | Is er iets anders wat u graag wilt organiseren met behulp van onze zalen en faciliteiten neem dan gerust contact met ons op via info@theaterdestorm.nl. Dan komen we samen tot een perfect plan!

Ons podium is van u!

Event, Beurs & Congres


Met een uitgebreide beursvloer,  twee theaterzalen, openbaar vervoer op 10 minuten loopafstand en (gratis) parkeergelegenheid voor de deur zijn wij voor veel organisaties een graag geziene locatie. Ons team beschikt over alle expertise die u nodig heeft bij de organisatie van uw activiteit. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat u en uw gasten zich thuis voelen in ons gastvrije theater!

Een impressie?
Tijdens de inspirerende Rabo Ondernemersavond werd DIT filmpje geschoten.

Event, Beurs & Congres

(Bedrijfs)feest & Relatiedag


Ook voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes of een relatiedag kunt u gerust bij ons aankloppen. Wat denkt u van een luxe diner (misschien wel óp het toneel!), een voorstellingsbezoek met een knallende afterparty, een theaterprogramma speciaal voor u gemaakt óf een swingend feest?.... Voor ieder budget én wensen zijn er veel mogelijkheden.

(Bedrijfs)feest & Relatiedag

Receptie & Jubileum


Door de ruime parkeergelegenheid, het aantal zalen en een maximale capaciteit tot 1500 bezoekers mogen wij vaak faciliteren als locatie voor recepties. En dat doen we graag! Want als u iets te vieren heeft, een jubilaris in het zonnetje wilt zetten of afscheid neemt van een bijzondere collega, zorgen wij ervoor dat er op deze dag niets ontbreekt.

Receptie & Jubileum

Wining & Dining


Een horeca-arrangement op maat? Wij hebben goede relaties met diverse smaakvolle cateraars, maar werken ook graag samen met de partij van uw voorkeur. En ook hierbij zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Zo kunnen we een hele ruimte 'aankleden' voor een heerlijke dinnershow, maar ook dineren in het theatercafé is een smaakvolle optie.
Wining & Dining

Mix & Match


U begrijpt… er zijn bij Theater De Storm zoveel mogelijkheden dat u er zich bijna geen voorstelling van zou kunnen maken… Heeft u wensen, een uitgewerkte plan of wat losse ideeën? Als u met ons in gesprek gaat maken we samen een prachtige invulling van úw dag of avond.
Mix & Match

Meer informatie


Reden genoeg om op de hoogte te blijven? Meld u dan aan voor onze zakelijke nieuwsbrief. Iedere maand delen wij met u onze nieuwste informatie. Leer de mogelijkheden van ons theater kennen. We leiden u graag rond.

Of... Vraag een offerte aan
Wilt u liever direct meer informatie of een prijsindicatie ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend een aanvraagformulier in of maak een afspraak.
Meer informatie


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant