Her Majesty

Marrakesh Express

vrijdag 1 december 2017 - 20.15 uur
Entree (€ 25,00)

Wat leverde deze band een waanzinnige voorstelling af met ‘Déjà Vu’ waarmee ze alleen maar voor uitverkochte zalen speelden. Nu is er het vervolg, waarin deze topmuzikanten eveneens putten uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young. Her Majesty duikt in dit programma nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk componeerden. Denk daarbij aan songs van de LP ‘Crosby, Stills & Nash’ en het livealbum ‘4 Way Street’. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod. Naast fantastische songs geniet u van prachtige beelden, verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen. 

Met: Bertolf Lentink en Jelle Paulusma (gitaar en zang), Diederik Nomden (gitaar, toetsen en zang), Dirk Schreuders (bas) en Bauke Bakker (drums en zang).


Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangement. Klik hier voor meer info over  (het boeken van) de Bits, Bites & Bubbles en/of een overzicht van alle voorstellingen waarbij dit arrangement wordt aangeboden.

Klik hier als u dit arrangement wilt (bij)boeken.


CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant