Hehobros On Tour

donderdag 7 november 2019 - 20.30 uur
Entree (€ 20,00)

Online bestellen
Komt u er met online bestellen niet uit? 
Klik dan HIER voor ons digitale bestelformulier.

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing zijn twee beste vrienden van in de dertig. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties tot de intiemste details van hun seksleven. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komen uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Het resultaat? Deze heerlijke voostelling vol sketches, liedjes, acts, een dansje en een flinke dosis publieksparticipatie. 

Mondriaan Mix
Deze voorstelling kunt u boeken in de MondriaanMix. 
Klik hier voor meer info.

Bits, Bites & Bubbles
Deze voorstelling kunt u upgraden met een Bits, Bites & Bubbles-arrangementDit arrangement wordt u direct aangeboden als upgrade wanneer u online kaarten voor deze voorstelling boekt.

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant