Guilty Pleasures

Powered by Powervrouwen

donderdag 25 oktober 2018 - 20.15 uur
Entree (€ 26,50)

Cola bij het ontbijt - te dure huizen zoeken op Funda - Spice Girls - kattenfilmpjes - huilen om de WNF reclames… 

Guilty Pleasures. Iedereen heeft ze. En dat is ook niet zo gek, want ze maken het leven een stuk vrolijker. Net als deze avond, vól Guilty Pleasures. Zing ongegeneerd mee met liedjes van de Backstreet Boys en George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’. Lekkere muziek samen met doldwaze acts - van rolschaatsen tot hoelahoepen - maakt deze vrolijke comedy tot hét ultieme vriendinnenuitje. Eindigend met het Grote Foute Feest op het podium, dat hopelijk nog lang doorgaat in de foyer!

Met: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Heerenveen, Aylin Sezer en Milena Haverkamp.


Feel Good Cocktail
Deze voorstelling valt in de FeelGood Cocktail. Kiest u twee voorstellingen uit deze cocktail? Dan betaalt u voor beide voorstellingen € 47,50 p.p.  Klik hier voor het hele FeelGood Cocktailaanbod en hoe u deze kunt bestellen.Meer informatie op http://www.bostheaterproducties.nl
''Er zit heel veel muziek en talent in deze voorstelling. Ik denk dat iedereen in het publiek straks iemand heeft waarmee hij of zij zich kan identificeren.”

Interview met de cast
“Heimelijke genoegens zijn gewoon heel erg leuk.''

Interview met de cast

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant