Freedom - George Michael

Jordan Roy met live-band

vrijdag 25 januari 2019 - 20.15 uur
Entree (€ 10,00)

“Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op is”. Een uitspraak die zowel op George Michael als op Jordan Roy van toepassing is. Jordan Roy geeft met de theatershow ‘Freedom’ een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Het repertoire van George Michael wordt op een meesterlijke wijze vertolkt. Niet alleen zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid.


Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarbij alle voorstellingen € 10,- of minder kosten. Kijk voor het hele aanbod tijdens dit weekend op www.theaterdestorm.nl/nationaaltheaterweekend.


Meer informatie op http://www.nationaaltheaterweekend.nl
"Gave show. Het enthousiasme van jou en je hele band is fantastisch, ik word er gewoon vrolijk van"

Het publiek

CONTACT
NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma, laatste nieuws en acties? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN
©2014 Theater De Storm | Webdesign & CMS: Frappant